Ο "τρελός" διαιτητής της Ligue 1 δεν γινόταν να γλιτώσει την τιμωρία!

Ο Τονί Σαπρόν άφησε άφωνη όλη την ποδοσφαιρική Γαλλία με το τάκλιν αλλά και την κόκκινη κάρτα του σε παίκτη της Ναντ και πριν συμπληρωθεί ένα 24ωρο είδε να πέφτει "καμπάνα" από την ομοσπονδία!

Ο "τρελός" διαιτητής της Ligue 1 δεν γινόταν να γλιτώσει την τιμωρία!

Η αλήθεια είναι πως ο Τόνι Σαπρόν έγραψε ιστορία το βράδυ της Κυριακής και έκλεψε μέρος της δόξας του Άνχελ Ντι Μαρία, που με το γκολ του χάρισε στην Παρί τη νίκη με 1-0 επί της Ναντ στο "Μποζουάρ"!

Τι έκανε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης; Θεωρώντας πως ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός των "καναρινιών", Ντιέγκο Κάρλος, έπεσε επίτηδες πάνω του προκαλώντας την πτώση του, πρώτα επιχείρησε να "απαντήσει" με τάκλιν προς τον παίκτη (!) και κατόπιν του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα για να τον τιμωρήσει για την ενέργειά του!

Ο "τρελός" διαιτητής της Ligue 1 δεν γινόταν να γλιτώσει την τιμωρία!

Φυσικά όλοι απόρησαν με τη στάση του άρχοντα του αγώνα και τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή: "Περίγελος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου" ήταν ο τίτλος που αφιέρωσε η εφημερίδα "Parisien" για τον Σαπρόν ενώ ο πρόεδρος της Ναντ, Βαλντεμάρ Κιτά έκανε λόγο για "κωμική και σκανδαλώδη απόφαση" και υποστήριξε πως όλοι γελούν πίσω από την πλάτη της Ligue 1με τέτοιες αποφάσεις.

Η επόμενη ημέρα πάντως δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον διαιτητή, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να εξετάζει το video και να κρίνει πως η πτώση του προήλθε εντελώς τυχαία, αποφασίζοντας παράλληλα να τιμωρήσει τον διαιτητή για αόριστο χρονικό διάστημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK