"Τρελάθηκε" ο Μπιέλσα: τρεις γκολκίπερ στο ίδιο ματς!

Τον αποκαλούν "τρελό" και ο Μπιέλσα φροντίζει να τους δικαιώνει! Διαβάστε για τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ απόφασή του να παίξει με τρεις διαφορετικούς κίπερ στο ίδιο ματς!

FILE - In this May 10, 2015 file photo, Marseille's coach Marcelo Bielsa, of Argentina, shouts instructions during a League One soccer match between Marseille and Monaco in Marseille, France.  In the latest controversy in his coaching career, Marcelo Bielsa quit as coach of Lazio on Friday, July 8, 2016, just two days after the Italian club announced it signed the former Argentina manager. (AP Photo/Claude Paris, FILE)
FILE - In this May 10, 2015 file photo, Marseille's coach Marcelo Bielsa, of Argentina, shouts instructions during a League One soccer match between Marseille and Monaco in Marseille, France. In the latest controversy in his coaching career, Marcelo Bielsa quit as coach of Lazio on Friday, July 8, 2016, just two days after the Italian club announced it signed the former Argentina manager. (AP Photo/Claude Paris, FILE) AP

Μία εβδομάδα μετά το νικηφόρο ντεμπούτο της στην Ligue 1 απέναντι στην Ναντ του Ρανιέρι η Λιλ γνώρισε την ήττα με 3-0 εκτός έδρας από την Στρασμπούρ όμως η είδηση δεν είναι τα τρία γκολ που φορτώθηκαν στην πλάτη τους οι "λιλουά" αλλά το απίστευτο ρεκόρ τους, να παίξουν με τρεις διαφορετικούς γκολκίπερ την ώρα του αγώνα!

Πώς έγινε αυτό το... μαγικό από τον Μαρσέλο Μπιέλσα; Όλα ξεκίνησαν από την ατυχία που είχε η ομάδα του, αφού στο πρώτο 20λεπτο έχασε δύο παίκτες λόγω τραυματισμού (πρώτα τον Τιάγκο Μέντες, μετά τον Μαλκουί) ενώ στο 38' ο Αργεντινός τεχνικός πήρε την απόφαση για λόγους τακτικής να αντικαταστήσει τον Τουρέ κλείνοντας τις αλλαγές του.

Κάπως έτσι ήρθαν τα... δύσκολα στο δεύτερο μέρος και εκεί άρχισαν οι αλχημείες! Στο 63' έμεινε με 10 παίκτες η Λιλ λόγω αποβολής του γκολκίπερ Μενιάν και ο Μπιέλσα μετά από συνεννόηση που είχε με τους παίκτες του έδωσε τα γάντια στον επιθετικό Ντε Πρεβίλ!

Ο Ντε Πρεβίλ ξεκίνησε εξαιρετικά αποτρέποντας ένα γκολ εις βάρος της ομάδας του με σωτήρια έξοδο όμως λίγο αργότερα (74') έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους χωρίς να φέρει ευθύνη και έτσι ο Μπιέλσα προχώρησε σε νέα αλλαγή.

Έβγαλε από το τέρμα τον Ντε Πρεβίλ και τον επανέφερε στη φυσική του θέση, αυτή στην επίθεση, καθώς κυνηγούσε πλέον το γκολ, και κάτω από τα γκολπόστ τοποθέτησε τον μέσο Αμαντού.

Εκείνος δεν μπόρεσε όμως να γίνει ήρωας για την ομάδα του αφού νικήθηκε από την άσπρη βούλα στο 88' και δέχτηκε ένα άπιαστο γκολ στις καθυστερήσεις, για να έρθει το 3-0 ως "κερασάκι στην τούρτα" σε ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία για τους... τρεις γκολκίπερ του Μπιέλσα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK