Από τον Νιλμάρ και τον Αντεμπαγιόρ στον... Ματετά!

Η Λιόν έβαλε ψηλά τον πήχη, αλλά πέρασε από κάτω αποκτώντας επιθετικό από την γ' κατηγορία.

Η Λιόν ήταν έτοιμη να κάνει την υπέρβαση με τον Νιλμάρ. Η υπόθεση όμως ναυάγησε γρήγορα και ο Βραζιλιάνος παρέμεινε εγκλωβισμένος στον Κόλπο!

Κατόπιν στράφηκε στην περίπτωση του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, με τον οποίο υπήρξε αρχική συμφωνία, αφού ο πρόεδρος Ολά κυνηγούσε ένα μεγάλο όνομα (σε ηλικία και... συλλαβές). Τον έκοψε όμως ο προπονητής Ζενεζιό διότι ήθελε κάτι πιο έτοιμο, μια και ο 32χρονος επιθετικός από το Τόγκο έχει ν' ακουμπήσει μπάλα από τις 15/5.

Και στο τέλος προτιμήθηκε ένας 19χρονος Γάλλος που οι επαγγελματικές παραστάσεις του περιορίζονται στην γ' κατηγορία του εγχώριου ποδοσφαίρου. Παίκτης της Σατορού που από τις 6 Νοεμβρίου του 2015 έχει παίξει 26 ματς πρωταθλήματος και έχει σκοράρει 13 γκολ. Εξαιρετική η αναλογία του 0.5 γκολ ανά αγώνα στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που πριν από ένα μήνα έκανε χατ τρικ σε ματς του λιγκ καπ με τη Χάβρη.

Εκεί τον είδαν, τον... ερωτεύτηκαν και τον αγόρασαν. Ταλαντούχος ο νεαρός γκολτζής, αλλά για αντικαταστάτης του τραυματία Λακαζέτ δεν κάνει.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.