Τα... πήρε με Λακαζέτ ο πρόεδρος της Λιόν!

"Τρελάθηκε" ο πρόεδρος της Λιόν με τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο πως ο Αλεξάντρ Λακαζέτ βρίσκεται στο Λονδίνο και τοποθετήθηκε στο Twitter, αποκαλύπτοντας την αληθινή πρόταση της Άρσεναλ που... απέχει αρκετά από τα 53.000.000€ που γράφτηκαν.

Lyon's Alexandre Lacazette reacts after his team scored their side's third goal during the second leg semi final soccer match between Olympique Lyon and Ajax in the Stade de Lyon, Decines, France, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Alexandre Lacazette AP

Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής (2/7) δημοσιεύματα από την Γαλλία ανέφεραν πως ο Λακαζέτ βρίσκεται στο Λονδίνο με σκοπό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Άρσεναλ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το deal θα έφτανε τα 53.000.000€ και ο παίκτης θα ανακοινωνόταν άμεσα.

Όλα αυτά έφεραν την... έκρηξη του προέδρου της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολά, ο οποίος όχι μόνο διέψευσε την είδηση για το Λονδίνο, αλλά αποκάλυψε ποια είναι η πρώτη πρόταση των Άγγλων!

"Ψεύτικες πληροφορίες δίνονται αυτή τη στιγμή για την πιθανή μεταγραφή του Άλεξ. Δεν είναι στο Λονδίνο και η πρώτη πρόταση είναι στα 45.000.000€".

News 24/7

24MEDIA NETWORK