Αγρίεψε ο Μήτρογλου και "απάντησε" με tweet για τη... μεταγραφή του!

Ποια Τουρκία; Ο Κώστας Μήτρογλου αποφάσισε να πάρει θέση στο μπαράζ δημοσιευμάτων που θέλουν την Μαρσέιγ να τον δίνει δανεικό στην Μπεσίκτας και το έκανε με δυναμικό τρόπο μέσω Twitter.

Marseille's Konstantinos Mitroglou, left, reacts as Atletico's Angel Correa looks on during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Marseille's Konstantinos Mitroglou, left, reacts as Atletico's Angel Correa looks on during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Tα τελευταία 24ωρα φουντώνουν οι φήμες (σε Ιταλία, Τουρκία και Γαλλία) που θέλουν τον Κώστα Μήτρογλου να μετακομίζει και να πηγαίνει στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπεσίκτας, με τη μορφή δανεισμού από την Μαρσέιγ.

Φαίνεται όμως πως τα μίντια που κυκλοφόρησαν τη συγκεκριμένη είδηση υπολόγιζαν χωρίς τον... ξενοδόχο, με τον 30χρονο στράικερ να κλείνει τα αυτιά τους στις σειρήνες και να ξεκαθαρίζει μέσω τοποθέτησης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter πως μόνο η Μαρσέιγ υπάρχει στο μυαλό του.

"Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τα ευγενικά μηνύματα! Συνήθως δεν ασχολούμαι με το να σχολιάζω αβάσιμες φήμες και σενάρια.

Το μόνο πράγμα που είναι στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι να πάρουμε τη νίκη απέναντι στη Νιμ και να έχουμε μία καλύτερη σεζόν σε σύγκριση με την περασμένη. Φόρτσα Ολιμπίκ Μαρσέιγ", ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του "Μητρογκόλ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK