Μουσική Μπένι Χιλ, τράγοι και επίθεση στην κληρονόμο ιδιοκτήτρια

Θύελλα διαμαρτυριών ξέσπασε στις εξέδρες του "Βελοντρόμ", μετά από ακόμη μία αποκαρδιωτική εμφάνιση της Μαρσέιγ.

Μουσική Μπένι Χιλ, τράγοι και επίθεση στην κληρονόμο ιδιοκτήτρια

Οι φίλαθλοι της Μαρσέιγ έκλεψαν την παράσταση στην αναμέτρηση με την Μπορντό, αφού διαμαρτυρήθηκαν με χιούμορ, με υβριστικά πανό αλλά και με απειλή εισβολής στη νέα απογοητευτική εμφάνιση των Μασσαλών, που φλερτάρουν με τον υποβιβασμό.

Η αρχή έγινε με ένα πανό που εμφανίστηκε πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης στο "Βελοντρόμ", που έγραφε "γλιτώστε μας από την ταπείνωση του υποβιβασμού".

Μουσική Μπένι Χιλ, τράγοι και επίθεση στην κληρονόμο ιδιοκτήτρια

Ένα άλλο, τριπλό πανό που εμφανίστηκε στη διάρκεια του αγώνα, περιείχε ένα σαφές μήνυμα στην ιδιοκτήτρια του συλλόγου, Μαργκαρίτα Λουί Ντρεϊφί, η οποία κληρονόμησε την ομάδα από τον αποθανόντα σύζυγό της το 2009.

"Μαργαρίτα, γύρα πίσω στην πραγματική δουλειά σου: νοικοκυρά. Άντε γ@@@@@υ", ήταν το μήνυμα.

Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας περιείχαν και χιούμορ, αφού πίσω από ένα πανό, ορισμένοι φίλαθλοι που κρατούσαν έντεκα σκίτσα τράγων (στη Γαλλία οι κακοί παίκτες παρομοιάζονται με "τράγοι"), άρχισαν να τρέχουν υπό τους ήχους του χαλιού του Μπένι Χιλ.

Στο τέλος του αγώνα, πάντως, σημειώθηκαν και έκτροπα, όταν δεκάδες οπαδοί των Μασσαλών επιχείρησαν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, με τους αστυνομικούς να τους απωθούν με αέριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξύλο στο "Βελοντρόμ": Αποφεύχθηκε εισβολή οπαδών
Χαμός με τη νέα γκέλα της Μαρσέιγ, η Λιλ διέλυσε τη Μονακό και την άφησε τρίτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK