Mπαίνουν και ψηφίζουν οι οπαδοί για την τύχη του Μήτρογλου!

Την ώρα που ο Κώστας Μήτρογλου αγωνίζεται καθημερινά να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και να καθιερωθεί στην Μαρσέιγ, γαλλική αθλητική ιστοσελίδα δίνει στο κοινό της έξι διαφορετικές επιλογές και τους καλεί να ψηφίσουν για το ποια απόφαση πρέπει να πάρει ο σύλλογος για τον 29χρονο φορ. Δείτε τα αποτελέσματα!

Greece's Kostas Mitroglou celebrates his goal against Cyprus during the World Cup Group H qualifying soccer match between Cyprus and Greece at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Saturday, Oct. 7, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Greece's Kostas Mitroglou celebrates his goal against Cyprus during the World Cup Group H qualifying soccer match between Cyprus and Greece at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Saturday, Oct. 7, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Τα 15.000.000 ευρώ που δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση της Μαρσέιγ για να πάρει από την Μπενφίκα τον Κώστα Μήτρογλου έχουν κάτσει στο... λαιμό των Γάλλων, από τη στιγμή που ο Έλληνας διεθνής άσος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ομάδα και έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα από τον Βαλερί Ζερμέν.

Είναι μάλιστα τέτοια η αγωνία τους αναφορικά με το μέλλον του "Μητρογκόλ" στο "Βελοντρόμ" ώστε μία γαλλική αθλητική ιστοσελίδα να φτάσει στο σημείο να κάνει γκάλοπ για να δει τι άποψη έχει ο κόσμος για το μέλλον του παίκτη στην ομάδα.

Mπαίνουν και ψηφίζουν οι οπαδοί για την τύχη του Μήτρογλου!

"Τι θα πρέπει κάνει ο Ρούντι Γκαρθία με τον Έλληνα επιθετικό;", είναι το ερώτημα που απευθύνει η ιστοσελίδα "Le10sport.com", η οποία αφού πρώτα εξιστορεί το χρονικό της μετακίνησης του παίκτη από τη Μπενφίκα στην Μαρσέιγ και της παρουσίας του στην ομάδα τους τελευταίους μήνες, στο φινάλε δίνει έξι επιλογές στους αναγνώστες της :

➜ Πρέπει να τον πουλήσει η Μαρσέιγ αυτό το χειμώνα

➜ Πρέπει να του δοθεί πίστωση χρόνου για να προσαρμοστεί

➜ Πρέπει να πάρει θέση βασικού

➜ Πρέπει να δοθεί δανεικός αυτό το χειμώνα

➜ Πρέπει να πουληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι

➜ Πρέπει να τον αφήσει στον πάγκο

Σημειώνεται ότι μέχρι την την ώρα που γράφτηκε αυτό το άρθρο, ο κόσμος ήταν μεταξύ της... πρώτης και της δεύτερης επιλογής : είτε να πουληθεί άμεσα είτε να του δοθεί χρόνος προσαρμογής!

News 24/7

24MEDIA NETWORK