Ο Μίτσελ έχει απολυθεί και δεν το ξέρει: Τον κρατάει η αποζημίωση

Ο Μίτσελ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Μαρσέιγ και αναζητείται η φόρμουλα αποδέσμευσης.

Ο Μίτσελ έχει απολυθεί και δεν το ξέρει: Τον κρατάει η αποζημίωση
Μίτσελ Μαρσέιγ

Ειλημμένη είναι η απόφαση της απόλυσης του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ. Αυτό που καθυστερεί την επισημοποίηση του "διαζυγίου" είναι ο τρόπος που θα ακυρωθεί η σύμβαση με τον Ισπανό προπονητή.

Το ταπεινωτικό 5-2 από τη Ρεν στο "Βελοντρόμ" πριν από μία εβδομάδα ήταν η τελευταία σταγόνα στο ήδη γεμάτο ποτήρι της οργής και, μολονότι ο πρόεδρος Λαμπρίν δήλωσε ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, έχει αποφασίσει να τον απολύσει μήπως και σωθεί η χρονιά.

Το τελευταίο εμπόδιο είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Μίτσελ, καθώς είχε δεσμευτεί έως το καλοκαίρι του 2017. Ο Λαμπρίν θα ήθελε πολύ η λύση να είναι συμβιβαστική και τα χρήματα της αποζημίωσης όχι πολλά, διότι η ιδιοκτήτρια Ντρεϊφούς δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει έξτρα πόρους.

Η οικονομική κατάσταση της Ολιμπίκ είναι προβληματική και προσώρας ο Μίτσελ διατηρείται στο πόστο του γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμο το ποσό που θα τον φέρουν ξανά στο ταμείο ανεργίας.

Ο Τύπος στη Γαλλία εκτιμάει ότι ο Ισπανός θα έχει φύγει πριν από το ματς της επόμενης Κυριακής (3/4) με την Μπαστιά στην Κορσική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK