Παραιτήθηκε ή όχι ο Μίτσελ, θα συνεχίσει στη Μαρσέιγ

Οι οπαδοί ζητούν το κεφάλι του Μίτσελ, αλλά ο πρόεδρος Λαμπρίν τον στηρίζει μέχρι νεωτέρας: "Αυτός θα μας βγάλει από το αδιέξοδο".

Όλο και πιο σκληρή είναι η κριτική που δέχεται ο Μίτσελ για την εικόνα της Μαρσέιγ απ' όταν ανέλαβε τα ηνία. Το 1-1 με τη Λοριάν, κυρίως δε η εμφάνιση της Ολιμπίκ, έφεραν τον Ισπανό προπονητή στο μάτι του κυκλώνα και άπαντες στράφηκαν στον πρόεδρο Βενσάν Λαμπρίν, ο οποίος κλήθηκε να πάρει θέση για τη φημολογία περί αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

Ο επικεφαλής της διοίκησης παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί "αυτός είναι υπεύθυνος για το σχέδιο της ομάδας σε κάθε παιχνίδι. Είμαι απογοητευμένος που δεν τα έχει καταφέρει με τους παίκτες που διαθέτει. Η κριτική είναι το άχαρο κομμάτι της δουλειάς του".

Προς το παρόν πάντως ο Μίτσελ αντέχει, αφού όπως επεσήμανε "αν τώρα με ρωτήσετε αν θα τελειώσουμε τη σεζόν με τον ίδιο προπονητή, θα σας απαντήσω σίγουρα ναι. Δεν νομίζω ότι είναι η ώρα να προκαλέσουμε διχόνοια στην ομάδα".

Ο Λαμπρίν πάντως θέλει άμεσα αποτελέσματα. "Δεν με ενδιαφέρουν οι παρατηρήσεις. Χρειάζομαι έναν προπονητή που θα ασχοληθεί ξανά με την ομάδα, περισσότερο από ποτέ, και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος".