Τέλος ο Μίτσελ από τη Μαρσέιγ!

Ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μαρσέιγ, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή.

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε από τη Δευτέρα στους ποδοσφαιριστές του την απόφασή του να εγκαταλείψει το πόστο του στον πάγκο της Μαρσέιγ και μια ημέρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ομάδας, 24 ώρες πριν από τον ημιτελικό του κυπέλλου με τη Σοσό.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρισκόταν υπό την προστασία της διοίκησης της Ολιμπίκ, παρά την πολύ κακή πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Η απόφαση όμως της ιδιοκτήτριας, Μαργαρίτα Λουίς Ντρεϊφούς, να πωλήσει τις μετοχές του συλλόγου, σήμανε αυτόματα την απώλεια της στήριξης της ομάδας στο πρόσωπο του Ισπανού.

Ο απολογισμός της Μαρσέιγ στο γαλλικό πρωτάθλημα, στο διάστημα που ο Μίτσελ βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας, είναι 8 νίκες, 16 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Αντικαταστάτης του Μίτσελ μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, Φρανκ Πασί, με τον Μπαζίλ Μπολί να τον βοηθά στα καθήκοντά του.

Πλέον αναζητείται φόρμουλα μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να χωρίσουν οριστικά οι δρόμοι τους.