Τέλος ο Μίτσελ από τη Μαρσέιγ!

Ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μαρσέιγ, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή.

Τέλος ο Μίτσελ από τη Μαρσέιγ!
Μίτσελ Μαρσέιγ

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε από τη Δευτέρα στους ποδοσφαιριστές του την απόφασή του να εγκαταλείψει το πόστο του στον πάγκο της Μαρσέιγ και μια ημέρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ομάδας, 24 ώρες πριν από τον ημιτελικό του κυπέλλου με τη Σοσό.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρισκόταν υπό την προστασία της διοίκησης της Ολιμπίκ, παρά την πολύ κακή πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Η απόφαση όμως της ιδιοκτήτριας, Μαργαρίτα Λουίς Ντρεϊφούς, να πωλήσει τις μετοχές του συλλόγου, σήμανε αυτόματα την απώλεια της στήριξης της ομάδας στο πρόσωπο του Ισπανού.

Ο απολογισμός της Μαρσέιγ στο γαλλικό πρωτάθλημα, στο διάστημα που ο Μίτσελ βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας, είναι 8 νίκες, 16 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Αντικαταστάτης του Μίτσελ μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, Φρανκ Πασί, με τον Μπαζίλ Μπολί να τον βοηθά στα καθήκοντά του.

Πλέον αναζητείται φόρμουλα μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να χωρίσουν οριστικά οι δρόμοι τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK