Το απόλυτο δίδυμο: Μήτρογλου-Μπαλοτέλι μαζί

Κάτι παραπάνω από δεδομένη είναι η μετακίνηση του Μάριο Μπαλοτέλι στην Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου. Ο Ιταλός τα έχει βρει σε όλα με το κλαμπ της Μασσαλίας και θα υπογράψει σύντομα "χρυσό" συμβόλαιο που θα του αποφέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP IMAGE

Αυτό είναι δίδυμο, όχι αστεία!

Η Μαρσέιγ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος είναι ήδη στη Μασσαλία με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα για να ολοκληρώσουν τη μεγάλη συμφωνία!

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο "Super Mario" έδωσε τα χέρια με την Μαρσέιγ και για κάθε έτος της συνεργασίας τους θα γίνεται πλουσιότερος κατά 10.000.000 ευρώ.

Η μεταγραφή του Μπαλοτέλι στη γαλλική ομάδα σημαίνει πως θα γίνει συμπαίκτης με τον Κώστα Μήτρογλου, σ' ένα δίδυμο που οι φαν σίγουρα θέλουν να δουν.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η έλευση του Ιταλού φορ στην ομάδα δεν έχει αποτυπωθεί στα ρεπορτάζ της Μαρσέιγ ως σημάδι φυγής του Μήτρογλου. Ας μην ξεχνάμε ότι ο "Μητρογκόλ" στο δεύτερο μισό της σεζόν από... μαύρο πρόβατο ψηφίστηκε και παίκτης του μήνα Μαρτίου από τους οπαδούς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK