Το πρώτο γκολ της Μαρσέιγ στην Τουλούζ το έβαλε... οπαδός και αποθεώθηκε!

Η Μαρσέιγ νίκησε 2-0 την Τουλούζ στο τελευταίο παιχνίδι της στη Ligue 1 όμως το πρώτο τέρμα της το πέτυχε... οπαδός της σκορπώντας ρίγη συγκίνησης σε όλο το "Βελοντρόμ" (VIDEOS).

Το πρώτο γκολ της Μαρσέιγ στην Τουλούζ το έβαλε... οπαδός και αποθεώθηκε!

Στα 90 λεπτά του αγώνα η Μαρσέιγ ήταν ανώτερη της Τουλούζ και πιστοποίησε την υπεροχή της με δύο τέρματα έχοντας για σκόρερ τους Φλοριάν Τοβέν και Λούκας Οκάμπος.

Η στιγμή πάντως που ξεσήκωσε όλους τους οπαδούς της "Ολιμπίκ" ήταν πριν καν γίνει η πρώτη σέντρα, με πρωταγωνιστή έναν ξεχωριστό οπαδό της που έστειλε με μοναδικό στιλ τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Το όνομά του είναι Καμέλ Ζαρουάλ, με την Ολιμπίκ να τον προσκαλεί να κάνει τη σέντρα πριν την έναρξη του αγώνα θέλοντας να τον επιβραβεύσει για τις προσπάθειες που κατέβαλε για τη συγκέντρωση χρημάτων για άπορα παιδιά.

Ο Ζαρουάλ διένυσε πρόσφατα 2.000 χιλιόμετρα με το ποδήλατό του για να πάει από την Αρλ στην Αμιάν και να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό, με την Μαρσέιγ να τον έχει καλεσμένο και τον ίδιο να κλέβει την παράσταση.

Μπήκε στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας και μετά από μία κούρσα νίκησε με σουτ τον 18χρονο κίπερ της Τουλούζ, Αλμπάν Λαφόντ, για να ξεσπάσει στη συνέχεια σε λυγμούς την ώρα των πανηγυρισμών και της αποθέωσης.

"Δεν είμαι επαγγελματίας ποδηλάτης, οι μόνες απαγορευμένες ουσίες που παίρνω είναι μπύρες και τσιγάρα", είχε δηλώσει πρόσφατα ο φανατικός οπαδός της Μαρσέιγ.

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Μαρσέιγ στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK