Τον Μήτρογλου τον "κρέμασαν" στα περίπτερα, όχι για καλό λόγο

Στην Πορτογαλία ήταν πρωτοσέλιδο για τα επιτεύγματά του, στη Γαλλία γιατί δεν έχει πείσει ακόμη για την αξία του. Οι δύο όψεις του Κώστα Μήτρογλου είναι εντελώς διαφορετικές.

Πάνε οι μέρες που ο Κώστας Μήτρογλου βίωνε την αποθέωση από τον αθλητικό Τύπο της Πορτογαλίας. Οι επιδόσεις του Έλληνα φορ ήταν καθημερινό θέμα συζήτησης και μόνιμο κομμάτι στα ρεπορτάζ που αφορούσαν την Μπενφίκα.

Ήταν η αρχή και το τέλος στην επίθεση των Λουζιτανών, ο φόβος και ο τρόμος για τις αντίπαλες άμυνες και κορώνα στο κεφάλι των δημοσιογράφων της "A Bola".

 

Τώρα ο Μήτρογλου γίνεται εξώφυλλο για τους ακριβώς αντίθετους λόγους. Κυρίως για την αδυναμία προσαρμογής του στη Μαρσέιγ και τη δυστοκία του, σε σχέση πάντα με τα χρήματα που ξοδεύτηκαν (15 εκατομμύρια +7 που θα χρειαστούν για την πλήρη εξαγορά του) για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι.

Ο τίτλος της "L'Equipe" είναι ενδεικτικός: "Πίστωση (σ.σ χρόνου) εξαντλείται...".

 

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, ο Ρουντί Γκαρσιά παρουσιάζεται απογοητευμένος με την εικόνα του στο γήπεδο και γι' αυτό δείχνει την προτίμησή του στον Ζερμέν. Αναπόφευκτα, ο... αετός (της Λισαβόνας) αρχίζει να μετατρέπεται σιγά-σιγά σε... σπίνο (της Μασσαλίας) χωρίς ν' αποκλείεται (όπως προκύπτει από τις γαλλικές πηγές) ακόμη και το ενδεχόμενο παραχώρησης μέσα στον Γενάρη προκειμένου να μην χάσει πολλή από την αξία του, ενώ ήδη αναζητείται γκολτζής αντικαταστάτης! Που θα δώσει περισσότερα από 2 γκολ σε 8 συμμετοχές (7 ως βασικός)

 

Για πού; Από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το μέλλον του, οποιοδήποτε σενάριο θα ήταν παρακινδυνευμένο.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.