Με τέτοια οργια από Τοβέν-Ζερμέν, πώς να δει 11άδα ο Μήτρογλου;

Ο Ρούντι Γκαρσία άφησε τον Κώστα Μήτρογλου στον πάγκο στο εκτός έδρας ματς με την Ρεν και δεν τον σήκωσε ποτέ από αυτόν, με την Μαρσέιγ να παίρνει άνετη νίκη με σκορ 3-0!

Με τέτοια οργια από Τοβέν-Ζερμέν, πώς να δει 11άδα ο Μήτρογλου;

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα στη Βρετάνη, ο Ρούντι Γκαρσία και ο Πορτογάλος αμυντικός της Μαρσέιγ, Ρολάντο, έβγαλαν ομπρέλλα προστασίας για τον Κώστα Μήτρογλου τονίζοντας πως τον πιστεύουν και εκτιμώντας πως σύντομα θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Βέβαια, στο ματς του Σαββάτου (13/1) ο Έλληνας φορ δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία να προσπαθήσει να αντιστρέψει το (άσχημο) κλίμα εις βάρος του, αφού έμεινε στον πάγκο σε όλο το 90λεπτο, με τους συμπαίκτες του να κάνουν εξαιρετική δουλειά και να χαρίζουν τη νίκη με 3-0 στην ομάδα τους.

Με τέτοια οργια από Τοβέν-Ζερμέν, πώς να δει 11άδα ο Μήτρογλου;

Το χαμένο πέναλτι του Τοβέν στο 28' ανησύχησε αρχικά τον Ρούντι Γκαρσία όμως η συνέχεια βρήκε την ομάδα του να κυριαρχεί, με τον Ζερμέν να ανοίγει το σκορ για τους Μασσαλούς και τον Σανσόν να γράφει το 2-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο Τοβέν έγραψε το τελικό 3-0 στο 82' και λίγο αργότερα παραλίγο να σκοράρει από το... κέντρο του γηπέδου με λόμπα, με την Ολιμπίκ να πανηγυρίζει την δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα που την κρατάει σε τροχιά Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK