Δύο σούπερ μεταγραφές ο Ζαρντίμ με τα 180 εκ.ευρώ του Εμπαπέ!

Η Μονακό έδωσε τα χέρια με την Παρί Σεν Ζερμέν για την πώληση του Εμπαπέ με 180 εκ.ευρώ και ετοιμάζεται να κάνει ρελάνς ανακοινώνοντας δύο ηχηρές μεταγραφές από Serie A!

Lazio's Balde Keita shouts during a Serie A soccer match against Sassuolo, at Reggio Emilia's Mapei stadium, Italy, Sunday, March 1, 2015. (AP Photo/Marco Vasini)
Lazio's Balde Keita shouts during a Serie A soccer match against Sassuolo, at Reggio Emilia's Mapei stadium, Italy, Sunday, March 1, 2015. (AP Photo/Marco Vasini) AP

Πολλοί θεωρούν πως μετά την πώληση του Κιλιάν Εμπαπέ η Μονακό δεν θα είναι το ίδιο ανταγωνιστική αυτή τη σεζόν, που καλείται μάλιστα να υπερασπιστεί τον τίτλο της, όμως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει διαφορετική άποψη...

Όπως διέρρευσε από την Δευτέρα μέσω φωτογραφιών, ο Στέβαν Γιόβετις θα μετακομίσει από την Ίντερ στο Πριγκηπάτο παίρνοντας μάλιστα το Νο 10 που άφησε ο Εμπαπέ ενώ εδώ και λίγη ώρα τα ιταλικά ΜΜΕ προχώρησαν στην αποκάλυψωη πως η Μονακό παίρνει και δεύτερος παίκτη από την... Serie A.

Αυτός είναι ο Μπαλντέ Κεϊτά, με τους ρεπόρτερ στη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως μετά το αρχικό "no" της Λάτσιο σε πρόταση 20 εκ.ευρώ, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Γαλλίας ανεβασαν κατά 50% την προσφορά και με 30.000.000 ευρώ συν μπόνους θα τον κάνουν δικό τους.

Το μόνο που απομένει είναι ο 22χρονος Σενεγαλέζος φορ να μεταβεί στο Μοντεκάρλο για να περάσει από ιατρικά τεστ, με την Μονακό να έχει ουσιαστικά έτοιμα δύο "χτυπήματα" με το που ανακοινωθεί και επίσημα η πώληση Εμπαπέ στους πρωτευουσιάνους.

Photo Credits: AP Photo/Marco Vasini

News 24/7

24MEDIA NETWORK