Φαλκάο, ο "τίγρης" που... (ξανα)ήρθε

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο τα είδε... όλα τις τρεις τελευταίες σεζόν. Δυο σπουδαίες μεταγραφές σε Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, ένα σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών), ενώ αμφισβήτησαν μέχρι και την ηλικία του! Στα... γεράματα, ωστόσο, ο "τίγρης" επέστρεψε και τρελαίνει κόσμο (VIDEOS).

Φαλκάο, ο "τίγρης" που... (ξανα)ήρθε
Radamel Falcao

Τον Μάιο του 2013 ο Φαλκάο πήρε μία περίεργη απόφαση που ξάφνιασε αρκετούς. Άφησε την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από μία σεζόν με 34 γκολ και 3 ασίστ στην Πριμέρα για να πάει στην... νεοφώτιστη Μονακό του Γιώργου Τζαβέλλα!

Φυσικά δεν το έκανε για τη... δόξα, αλλά για το χρήμα και αυτό γιατί ο Ρώσος ιδιοκτήτης του συλλόγου εκείνη την περίοδο ξόδευε εκατομμύρια αφειδώς ( η μεταγραφή του κόστισε περίπου 60.000.000€).

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Στην Μονακό τραυματίστηκε σοβαρά ( ρήξη χιαστών), ενώ όταν επέστρεψε δεν ήταν ο ίδιος που είχαμε συνηθίσει. Μέσα σε όλα ξέσπασε και ένα σκάνδαλο όσον αφορά την ηλικία του, όταν διέρρευσε έγγραφο από σχολείο στην Κολομβία που έγραφε πως έχει γεννηθεί το 1984 και όχι το 1986!

ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΑΛΛΑ... ΠΑΤΩΣΕ

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να ψάχνει διέξοδο και τα κατάφερε σε συνδυασμό με την επιθυμία του Ρώσου ιδιοκτήτη της Μονακό, να... συμμαζέψει τα οικονομικά του συλλόγου.

Ακολούθησαν Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, δυο ομάδες που με τις σεζόν που έκανε δεν θα έβλεπε ούτε στον... ύπνο του. Δυστυχώς για τον Φαλκάο σε καμία από τις δυο δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και γι' αυτό επέστρεψε στην Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ το καλοκαίρι που μας πέρασε.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο, ο Φαλκάο ( ή τίγρης όπως είναι το ψευδώνυμο του) πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του από την εποχή που έφυγε από την Ατλέτικο Μαδρίτης για την... Μονακό! Οι αριθμοί του όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς είναι εντυπωσιακοί, ενώ η σεζόν έχει ακόμα αρκετά παιχνίδια.

Πρωτάθλημα: 20 εμφανίσεις, 16 γκολ, 3 ασίστ.

Τσάμπιονς Λιγκ: 6 εμφανίσεις, 6 γκολ, 1 ασίστ.

Κύπελλο Γαλλίας: 1 εμφάνιση.

Λιγκ Καπ Γαλλίας: 1 εμφάνιση.

Έστω και στα 31 ο Ρανταμέλ Φαλκάο δείχνει να επιστρέφει σε υψηλό επίπεδο και με δεδομένες τις κακές επιλογές στο παρελθόν, δύσκολα θα τον δούμε να το κουνάει από το Μονακό το επόμενο διάστημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK