Για αυτό μπήκε στο "ψυγείο" ο σούπερ σταρ Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο ματς της Μονακό, όχι όμως λόγω... μεταγραφής αλλά για έναν καυγά. Διαβάστε τι αποκάλυψε η Equipe!

France's Kylian Mbappe celebrates after defeating Luxembourg during the World Cup 2018 Group A qualifying soccer match at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Olivier Matthys)
France's Kylian Mbappe celebrates after defeating Luxembourg during the World Cup 2018 Group A qualifying soccer match at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Olivier Matthys) AP

Φαντάζει απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό: την ώρα που ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν και η Μονακό δέχεται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τιμή εκκίνησης τα... 180.000.000 ευρώ,ο ίδιος παίκτης δεν υπολογίζεται αυτή την περίοδο από την ομάδα του.

Μέχρι στιγμής έχει δηλώσει "παρών" μόνο στο ένα από τα τρία ματς που έχουν δώσει οι πρωταθλητές Γαλλίας στη φετινή Ligue 1 ενώ στο τελευταίο ματς απέναντι στην Μετς (1-0 με σκόρερ τον Φαλκάο) δεν ήταν καν στον πάγκο, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να τον αφήνει εκτός αποστολής!

Κατά πολλούς ο αποκλεισμός αυτός είχε να κάνει με τις διαπραγματεύσεις που είναι έτοιμες να μπουν Μονακό και Παρί για τον 18χρονο Γάλλο φορ όμως σύμφωνα με την "Equipe" δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος...

Η γαλλική εφημερίδα υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα πως την περασμένη Τρίτη ο Εμπαπέ είχε τσακωθεί με τον συμπαίκτη του Αντρέα Ράτζι, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από την προπόνηση.

Το "τρομερό" στο όλο σκηνικό; Ο Εμπαπέ αρνήθηκε να εγκαταλείψει την προπόνηση και να υπακούσει τις εντολές του προπονητή του πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να φύγουν από το γήπεδο όλοι οι άλλοι παίκτες για να συνεχίσουν την πρακτική σε άλλο γήπεδο του προπονητικού κέντρου!

Photo Credits: AP Photo/Olivier Matthys

News 24/7

24MEDIA NETWORK