Η Μονακό απαιτεί να επέμβει η δικαιοσύνη για τον Εμ Μπαπέ

Οι πρωταθλητές Γαλλίας εξέδωσαν ανακοίνωση και απαιτούν να επέμβει η αθλητική δικαιοσύνη, στην παράνομη, όπως χαρακτηρίζει προσέγγιση κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης στον Εμ Μπαπέ και τον εκπρόσωπό του.

Η Μονακό απαιτεί να επέμβει η δικαιοσύνη για τον Εμ Μπαπέ

Η Μονακό θέλει να βάλει ένας τέλος στα σενάρια περί μεταγραφής του Κίλιαν Εμ Μπαπέ! Ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται στο μικροσκόπιο κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης και η ομάδα του θέλει να επέμβει η αθλητική δικαιοσύνη, βάζοντας ένα τέλος στην παράνομη όπως την χαρακτηρίζει προσέγγιση που γίνεται στον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας του Ζαρντίμ επικαλείται κανονισμούς της γαλλικής λίγκας και της ΦΙΦΑ όσον αφορά τη μεταγραφή ενός παίκτη.

Ουσιαστικά η Μονακό... καρφώνει τον Εμ Μπαπέ και τον εκπρόσωπό του ότι μιλούν με διάφορες ομάδες, χωρίς να έχουν πάρει την εξουσιοδότηση από τη διοίκηση των Μονεγάσκων. Πράγματι, υπάρχουν κανονισμοί οι οποίοι απαγορεύουν ένας παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο να συζητάει με άλλους συλλόγους όταν έχει συμφωνία να τρέχει με την ομάδα που αγωνίζεται.

Στο τέλος της ανακοίνωσης, οι πρωταθλητές απαιτούν να τερματιστεί άμεσα αυτή η διαδικασία και να επιβληθούν κυρώσεις στους... παραβάτες την νομοθεσία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK