Η Παρί "τρελάθηκε": ποσό-ΡΕΚΟΡ και παίκτη για Εμ'Μπαπέ!

Παίζει σε διπλό ταμπλό η Παρί! Την ώρα που φλερτάρει έντονα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τα γαλλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι είναι έτοιμη για εξωπραγματική πρόταση για τον Εμ'Μπαπέ!

Κριστιάνο Ρονάλντο ή Κιλιάν Εμ'Μπαπέ; Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού με έναν από τους δύο αυτούς παίκτες, σύμφωνα ωστόσο με τις τελευταίες πληροφορίες η πρόταση που σχεδιάζει να κάνει για να αποκτήσει το τεράστιο ταλέντο της Μονακό δεν θα έχει προηγούμενο.

 

Και αυτό γιατί όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από την Γαλλία, η ομάδα του Παρισιού είναι έτοιμη να κάνει πρόταση ύψους 140.000.000 ευρώ στους πρωταθλητές Γαλλίας για να κάνει δικό της τον Εμ'Μπαπέ και πέρα από τα χρήματα να τους δώσει και έμψυχο αντάλλαγμα: τον Χατέμ Μπεν Αρφά. Εννοείται πως σε περίπτωση ολοκλήρωσης του deal θα μιλάμε για νέο παγκόσμιο μεταγραφικό ρεκόρ...

 

Την ίδια ώρα η αγγλική ιστοσελίδα "Goal.com" κάνει... σκόντο στο ποσό-μαμούθ, αναφέροντας πως η πρόταση που θα καταθέσει η Παρί στην Μονακό θα είναι της τάξης των 135.000.000 ευρώ!