Η Σούπερ Λιγκ δεν... συγκινήθηκε μαζί του κι αυτός πάει Μονακό με 10 "μύρια"

Ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από Μίλαν, Μπενφίκα και είχε φτάσει κοντά σε μεταγραφή στην Αγγλία, "έπαιξε" από το 2016 στα ρεπορτάζ ελληνικών ομάδων. Οι "αετοί" τον... σκότωναν όσο όσο. Εκείνος "αναστήθηκε” και τον παίρνει ο Ζαρντίμ με 10.000.000 ευρώ στο Πριγκιπάτο.

Η Σούπερ Λιγκ δεν... συγκινήθηκε μαζί του κι αυτός πάει Μονακό με 10 "μύρια"

Σε Πορτογαλία, Αγγλία και Γαλλία γράφουν ότι μονάχα τα τυπικά απομένουν για να φορέσει τη φανέλα της Μονακό ο Ζούντιλσον Μαμαντού Τουνκαρά Γκόμες κατά κόσμον Πελέ.

Ο 26χρονος χαφ άνηκε μέχρι πέρυσι στην Μπενφίκα, αλλά στους "αετούς" δεν έβρισκε χώρο να παίξει οπότε έφυγε με προορισμό τη Ρίο Άβε. Μέσα σε έναν χρόνο η καριέρα του... αναστήθηκε τόσο που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον έδωσε παραγγελία στον agent, Ουλίσες Σάντος για να τον φέρει στο Πριγκιπάτο.

Οι Μονεγάσκοι που εμπιστεύονται φουλ τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού είπαν το "ok" στη μεταγραφή και ο χαφ από τη Γουινέα έναντι 10.000.000 ευρώ αναμένεται να ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε μπει στο στόχαστρο και της Γουλβς, όμως η Μονακό ήταν η νικήτρια στην κούρσα. Πάντως, και παλαιότερα οι "Λύκοι" τον ήθελαν, σχεδόν τον έκαναν δικό τους όμως ο Πελέ απέτυχε στα ιατρικά και το deal χάλασε πριν από τρία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από Σούπερ Λιγκ, ο 26χρονος παρουσιαζόταν να είχε προταθεί σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ από το 2016, ωστόσο καμία φορά δεν έγινε διερευνητική κίνηση για τον παίκτη που τελικά κοστίζει 10.000.000 ευρώ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK