Ο Εμ'Μπαπέ αποκάλυψε το μυστικό του πανηγυρισμού του!

Ένας από τους λόγους που η φήμη του Κιλιάν Εμ'Μπαπέ έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη είναι και ο ιδιαίτερος πανηγυρισμός του. Το γιατί τον επέλεξε είναι δύσκολο να το μαντέψετε!

Ο Εμ'Μπαπέ αποκάλυψε το μυστικό του πανηγυρισμού του!

Εμφανίστηκε ξαφνικά στην (ποδοσφαιρική) ζωή όμως έχοντας ήδη πετύχει 24 γκολ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις (πρώτος παίκτης στο Champions League που σκοράρει και στα 4 ματς στη φάση των "16" και στα προημιτελικά) έχει ήδη προλάβει να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του και το μεγάλο στοίχημα της Μονακό είναι να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν στο "Stade Lui II".

Και αυτό γιατί υπάρχουν πάρα πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που ορέγονται τον Κιλιάν Εμ'Μπαπέ, που είναι πλέον γνωστός σε όλους με τον ξεχωριστό πανηγυρισμό του μετά από κάθε γκολ, όπου σταυρώνει τα χέρια πάνω στο σώμα του.

Ο Εμ'Μπαπέ αποκάλυψε το μυστικό του πανηγυρισμού του!

Το μυστήριο για το που αγωνίζεται τη νέα σεζόν θα αργήσουμε ακόμα να το μάθουμε καθώς η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα και η Μονακό διεκδικεί πρωτάθλημα Γαλλίας και είσοδο (έστω με μικρές πιθανότητες μετά το 0-2 από την Γιουβέντους στον πρώτο ημιτελικό) στον τελικό του CL, πάντως η ιστορία του πανηγυρισμού του δεν αποτελεί πια... άλυτο μυστήριο.

Ο ίδιος ο 18χρονος Γάλλος διεθνής φορ θέλησε να μαρτυρήσει το... μυστικό, αποκαλύπτοντας πως εμπνεύστηκε από τον μικρότερο αδερφό του, τον 7χρονο Ethan, ο οποίος θέλησε να το κάνει κάποια φορά όταν νίκησε τον αδερφό του σε ένα παιχνίδι στο FIFA!

Tα δύο αδέρφια, αν και έχουν 11 χρόνια διαφορά μεταξύ τους, έχουν εξαιρετική σχέση και αυτό φάνηκε και στο ματς της Μονακό με την Γιουβέντους την περασμένη εβδομάδα όταν ο Κιλιάν Εμ'Μπαπέ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πριν την πρώτη σέντρα συνοδευόμενος από τον αδερφό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK