O killer Εμ'Μπαπέ μιμήθηκε τον... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κιλιάν Εμ'Μπαπέ έχει αφήσει άφωνη την Ευρώπη σκοράροντας κατά ριπάς με την Μονακό όμως από το καλοκαίρι του 2016 ξεχώριζε: όταν πανηγύριζε αλά Κριστιάνο Ρονάλντο (VIDEO)!

Monaco's Kylian Mbappe, left, celebrates with Radamel Falcao after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Manchester City and Monaco at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday Feb. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Monaco's Kylian Mbappe, left, celebrates with Radamel Falcao after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Manchester City and Monaco at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday Feb. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Αποτελεί αυτή τη στιγμή έναν από τους καλύτερους φορ της ηλικίας του σε όλο τον κόσμο και πριν λίγα 24ωρα εισέπραξε ένα ακόμα τεράστιο παράσημο, με τον Τζίτζι Μπουφόν να τον αποθεώνει και να τολμάει να τον χαρακτηρίσει καλύτερο και από τον Τιερί Ανρί συγκρίνοντας τους δύο παίκτες στην ηλικία των 18 ετών.

Το εντυπωσιακό πάντως με τον αμείλικτο στράικερ της Μονακό είναι πως από το καλοκαίρι του 2016 είχε κάνει πολλούς να τον προσέξουν αλλά τότε όχι μόνο για τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας Κ-19 (την βοήθησε σημαντικά στην κατάκτηση του τίτλου) αλλά από τον τρόπο που πανηγύριζε τα γκολ του.

Και αυτό γιατί είχε αντιγράψει τον κλασικό πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, με την "As" να παρουσιάζει ένα σχετικό video στην ιστοσελίδα της και να ρωτάει το αναγνωστικό κοινό της αν του φαίνεται γνώριμος ο τότε πανηγυρισμός του Εμ'Μπαπέ...

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK