Ο Ζαρντίμ άνοιξε τον δρόμο για τον... αντί-Κουτίνιο

Μία ατάκα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ άνοιξε την όρεξη της Λίβερπουλ για να... χτυπήσει το νούμερο ένα στόχο της για την αντικατάσταση του Φελίπε Κουτίνιο που μετακόμισε στην Βαρκελώνη.

Monaco's head coach Leonardo Jardim gives instructions during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Leonardo Jardim AP

Με 160.000.000 ευρώ στην... τσέπη, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι.

Αποχαιρετώντας, όμως, τον Φελίπε Κουτίνιο η ενίσχυση του ρόστερ με μία ή και περισσότερες ποιοτικές λύσεις είναι επιτακτική.

Ποιος θα πάρει το χρίσμα του αντί-Κουτίνιο στο μεγάλο λιμάνι; Άγνωστο ακόμη, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ έχει κάποια ονόματα στη λίστα του με πρώτο και καλύτερο, σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, αυτό του Τόμας Λεμάρ.

Η Μονακό... ξεπούλησε και αποδυναμώθηκε αλλά όπως μπορούμε να συμπεράνουμε από τις δηλώσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο δρόμος είναι ανοιχτός και για τον 22χρονο Γάλλο.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού σε ερώτηση που του έγινε περί αποχωρήσεων τον Γενάρη, σημείωσε... αινιγματικά: " Δεν συνηθίζουμε να πουλάμε το χειμώνα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. "

News 24/7

24MEDIA NETWORK