Ο Ζαρντίμ έχει φτιάξει την πιο επιθετική ομάδα της Ευρώπης!

Εντυπωσιακή επίδοση από τη Μονακό του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, έφτασε τα 100 γκολ στα μέσα της σεζόν!

Ο Ζαρντίμ έχει φτιάξει την πιο επιθετική ομάδα της Ευρώπης!

Το απόγευμα του Σαββάτου η Μονακό υποδέχθηκε τη Νις, στο ντέρμπι κορυφής του Σαμπιονά. Οι δυο ομάδες ήταν ισόβαθμες στην πρώτη θέση της κατάταξης και το πρώτο 45λεπτο έδειχνε πως η ισοπαλία είναι ένα πολύ πιθανό αποτέλεσμα. Η πιο αποτελεσματική άμυνα στη Γαλλία είχε κρατήσει τους "πρίγκιπες" στο μηδέν και χωρίς ξεκάθαρες ευκαιρίες.

Από το 48' ωστόσο που ο Βαλέρ Ζερμέν άνοιξε το σκορ, ακολούθησε έκρηξη. Ο Ρανταμέλ Φαλκάο πήρε τ' όπλο του και με άλλα δύο γκολ, φτάνοντας τα 14 εφέτος στο πρωτάθλημα, διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Το οποίο άφησε την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ μόνη πρώτη, στο +3 από τον ανταγωνισμό.

Ο αναγεννημένος Κολομβιανός σκόραρε για δεύτερη φορά στο 81' και με το γκολ αυτό η Μονακό έφτασε τα 100 μέσα στη σεζόν! Όσα δεν έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Μάλιστα οι Μονεγάσκοι έσπασαν το φράγμα του τριψήφιου αριθμού σε μόλις 38 παιχνίδια (πρωτάθλημα, κύπελλο, λιγκ καπ, Champions League).

Μια απλή μαθηματική πράξη αρκεί για να φανερώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, καθώς η πρωτοπόρος του Σαμπιονά σημειώνει 2.63 γκολ ανά 90λεπτο. Διαπιστώνουμε επίσης πως στα 17/38 ματς έχει σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ! Η "βασίλισσα" του over δηλαδή, ακόμη κι αν ο αντίπαλός της δεν βρίσκει δίχτυα.

Όλα αυτά από τον φουλ... αμυντικό Ζαρντίμ που έφυγε από την Ελλάδα γιατί δεν μπορούσε να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες για επιθετικό ποδόσφαιρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK