Οδοστρωτήρας η Μονακό του Ζαρντίμ, "έκλεψε" παίκτη από την Γιουβέντους!

Η Μονακό έχασε τον Εμπαπέ και άλλους 3 σπουδαίους άσους της όμως όχι μόνο παραμένει ανταγωνιστική αλλά κατάφερε να αρπάξει και παίκτη μέσα από τα χέρια της... Γιουβέντους!

Οδοστρωτήρας η Μονακό του Ζαρντίμ, "έκλεψε" παίκτη από την Γιουβέντους!

Η περασμένη σεζόν βρήκε την Μονακό να στέφεται πρωταθλήτρια Γαλλίας (για πρώτη φορά μετά από 17 ολόκληρα χρόνια) και να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά του Champions League και όπως ήταν λογικό αρκετοί ήταν οι παίκτες της που εξαργύρωσαν την εκπληκτική τους σεζόν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πουλήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν και έγινε η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου πίσω από εκείνη του Νεϊμάρ (στην ίδια ομάδα) ενώ άφησαν το Μοντεκάρλο και τρά ακόμα πρωτοκλασάτα στελέχη των Μονεγάσκων, οι Μπερνάρντο Σίλβα, Μπεντζαμίν Μεντί (αμφότεροι πήγαν στην Μάντσεστερ Σίτι) και Τιεμουέ Μπακαγιοκό (Τσέλσι).

Παρά τις απώλειες όμως η Μονακό παραμένει δυνατή και το δείχνει στο ξεκίνημα του φετινού Σαμπιονά ενώ στο φινάλε τω μεταγραφών ενισχύθηκε σημαντικά, με τις προσθήκες των Τίλεμανς, Γιόβετιτς και Κεϊτά Μπαλντέ.

Lazio's Balde Diao Keita of Senegal celebrates after scoring a goal during their Serie A soccer match against Chievo, at Verona's Bentegodi stadium, Italy, Sunday, Feb. 2, 2014. (AP Photo/Marco Vasini)
Lazio's Balde Diao Keita of Senegal celebrates after scoring a goal during their Serie A soccer match against Chievo, at Verona's Bentegodi stadium, Italy, Sunday, Feb. 2, 2014. (AP Photo/Marco Vasini) AP

Η δυναμική των "φρέσκων" πρωταθλητών Γαλλίας φαίνεται μάλιστα από το γεγονός ότι τον τελευταίο παίκτη που "έκλεισαν", στο παρά... ένα των μεταγραφών κατάφεραν να τον πάρουν μέσα από τα χέρια της πανίσχυρης Γιουβέντους, που τον κυνήγησε με νύχια και με δόντια αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό το αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Corriere dello Sport", σύμφωνα με την οποία η Γιουβέντους προσπάθησε να πάρει τον Κεϊτά Μπαλντέ τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και τελικά ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της Λάτσιο, Κλάουντιο Λοτίτο, την περασμένη Δευτέρα για να τον ντύσει στα μπιανκονέρι.

Ενώ όμως ο Λοτίτο αποδέχτηκε την τελευταία πρόταση της Γιουβέντους βρέθηκε προ... εκπλήξεως αφού η Μονακό είχε κινηθεί γρήγορα και από τις 15 Αυγούστου είχε δώσει τα χέρια με τον παίκτη!

Έμενε μόνο να πει το "ναι" και ο ισχυρός άνδρας των πρωτευουσιάνων και αυτό δεν άργησε να γίνει. Αρνήθηκε την πρώτη πρόταση των 22 εκ.ευρώ (συν 3 μπόνους), αντιστάθηκε και στη δεύτερη των 25 εκατομμυρίων, όμως η τριτη με τα 30 εκ.ευρώ ήταν και η... φαρμακερή και ο νεαρός Σενεγαλέζος επιθετικός ντύθηκε στα κόκκινα.

Photo Credits: AP Photo/Marco Vasini

News 24/7

24MEDIA NETWORK