Ποιος Πρίγκιπας Αλβέρτος; Ο Εμ'Μπαπέ και το συμβόλαιο του!

Ο Κίλιαν Εμ'Μπαπέ είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των νέων εμφανίσεων της Μονακό, αλλά οι Μονεγάσκοι θα πληρώσουν πολύ ακριβά την παραμονή του παίκτη στο Πριγκιπάτο, αφού ο νεαρός επιθετικός σύμφωνα με την L'Equipe ζητάει συμβόλαιο επιπέδου... Πρίγκιπα Αλβέρτου για να παραμείνει.

Το γαλλικό Μέσο αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο ταλέντο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει βασιλικές απαιτήσεις. Πρώτον, ζητάει από τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ που αμείβεται τώρα ετησίως να φτάσει στα 8.500.000 ευρώ!

Δεύτερον, σύμφωνα πάντα με τους Γάλλους δημοσιογράφους ο Εμ'Μπαπέ ζήτησε από τη διοίκηση να μην αποδυναμωθεί περαιτέρω το ρόστερ, ώστε η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική και τα επόμενα χρόνια. Ο Ζαρντίμ και οι παίκτες του κατάφεραν να κατακτήσουν φέτος το πρωτάθλημα και παράλληλα να φτάσουν μέχρι τους "4" του Champions League.

Πάντως, η Μονακό έχει ήδη πουλήσει τον Μπερνάρντο και προχωράει τις παραχωρήσεις και των Μπακαγιόκο, Φαμπίνιο.

Ο Γάλλος επιθετικός φέτος έκανε καταπληκτική σεζόν υπό τις οδηγίες του Ζαρντίμ με 44 συμμετοχές, 26 γκολ και 14 ασίστ! Καλά κάνει λοιπόν και ζητάει το... κάτι παραπάνω, αφού τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ της Ευρώπης, απλώνουν "χρυσάφι" στα πόδια του για να τον κάνουν δικό τους.