Σε αυτή την ομάδα δεν πάει ο Εμ'Μπαπέ

Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα. Ο χορός τον ομάδων που θέλουν τον 18χρονο Κιλιάν Εμ'Μπαπέ καλά κρατεί, αλλά υπάρχει μία... μεγάλη ομάδα που ο Γάλλος δεν πηγαίνει!

Monaco's Kylian Mbappe hold a soccer ball after the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Monaco and Dortmund at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday April 19, 2017. Monaco beat Borussia Dortmund 3-1 to reach the Champions League semifinals. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's Kylian Mbappe hold a soccer ball after the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Monaco and Dortmund at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday April 19, 2017. Monaco beat Borussia Dortmund 3-1 to reach the Champions League semifinals. (AP Photo/Claude Paris) AP

Το μέλλον το Γάλλου Κιλιάν Εμ'Μπαπέ είναι... ανοιχτό ενόψει καλοκαιριού. "Μπήκε στη ζωή μας" σταδιακά από την αρχή της σεζόν, κλέβοντας λίγο χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιχνίδια, μέχρι που στο δεύτερο μισό ήρθε... η έκρηξη.

Με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να περιμένουν στο... κατώφλι του, ο 18χρονος επιθετικός έχει αναβάλλει κάθε κουβέντα του σχετικά με το μέλλον του μέχρι το καλοκαίρι. Και μέσα στην "τρέλα" που επικρατεί σχετικά με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν, ρεπορτάζ της "L'Equipe" το φτάνει ένα βήμα παραπέρα.

Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο, ο Εμ'Μπαπέ έχει αποκλείσει από τώρα μία ομάδα λόγω του στυλ παιχνιδιού της. Και ποια είναι αυτή; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το επιχείρημα του νεαρού σταρ να είναι πως το στυλ που εφαρμόζει ο Μουρίνιο είναι πολύ κλειστό και αμυντικό, και με τον ίδιο να προτιμάει να βρεθεί με έναν προπονητή που αρέσκεται στο ανοιχτό ποδόσφαιρο.

Όπως φαίνεται ο "Special one" θα πρέπει να βγάλει πολλούς... άσους από το μανίκι του για να πείσει τον Εμ'Μπαπέ ή τον Γκριεζμάν που κονταροχτυπιούνται για τη θέση. Η συνέχεια το καλοκαίρι.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK