Απαγόρευση μεταγραφών στη Ναντ

Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ελβετίας έκρινε υπέρ της Αλ Νασρ και επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στις επόμενες 2 περιόδους και πρόστιμο στη Ναντ για την παράνομη μεταγραφή του Ισμαέλ Μπανγκουρά το 2012.

Απαγόρευση μεταγραφών στη Ναντ

FIFA και CAS είχαν καταλήξει στην ίδια απόφαση προτού τα "καναρίνια" απευθυνθούν στα πολιτικά δικαστήρια, ψάχνοντας δικαίωση για την υπόθεση της απόκτησης του 29χρονου επιθετικού τον Ιανουάριο του 2012.

Ο Μπανγκουρά δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον σύλλογο από τα ΗΑΕ, ωστόσο βρισκόταν σε διαμάχη, με αποτέλεσμα να σταματήσει να πληρώνεται.

Η γαλλική ομάδα άδραξε την ευκαιρία, κατέθεσε προσφορά και απέσπασε την υπογραφή του παίκτη, ο οποίος τιμωρήθηκε με 4 μήνες αποκλεισμού από τη FIFA λόγω αθέτηση της συμφωνίας του με την Αλ Νασρ. Αν και εξέτισε την ποινή, η αραβική ομάδα συνέχισε νομικά την υπόθεση ζητώντας οικονομική αποζημίωση.

Το πρόστιμο 4.500.000 ευρώ που είχε επιβάλει η FIFA υιοθετήθηκε και από την απόφαση του ελβετικού δικαστηρίου και τα χρήματα πρέπει να καταβάλλουν από κοινού σύλλογος και ποδοσφαιριστής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK