Η Ναντ τρόλαρε την Λέστερ μετά την ανακοίνωση για Ρανιέρι

Το χιούμορ στα καλύτερά του! Λίγο μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Κλάουντιο Ρανιέρι η Ναντ σκέφτηκε να... τσιγκλήσει την Λέστερ μέσω μηνύματος στο Twitter!

Η Ναντ τρόλαρε την Λέστερ μετά την ανακοίνωση για Ρανιέρι

Στην Premier League έζησε μεγαλειώδεις στιγμές τη σεζόν 2015-16 όταν και αναδείχτηκε πρωταθλητής με την Λέστερ όμως πέρυσι τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα για τον Ρανιέρι αφού απολύθηκε μεσούσης της σεζόν από τις "αλεπούδες" και έμεινε στο ταμείο ανεργίας για αρκετούς μήνες.

Αυτό πάντως δεν εμπόδισε την Ναντ να τον προσεγγίσει και να τον δελεάσει με την πρότασή της, με τον 66χρονο Ιταλό τεχνικό να την αποδέχεται τελικά και το απόγευμα της Πέμπτης να ανακοινώνεται επίσημα ως ο νέος τεχνικός της για τα επόμενα δύο χρόνια.

"Όλα τα λεφτά" ωστόσο δεν ήταν η είδηση της συμφωνίας αλλά ένα τιτίβισμα των "καναρινιών" μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο Twitter με στόχο την... Λέστερ: "Θα τον προσέχουμε Λέστερ", ήταν το μήνυμα που συνοδεύτηκε από VIDEO τη στιγμή που ο Ρανιέρι σήκωνει το τρόπαιο του πρωταθλητή της Premier League με τον αγγλικό σύλλογο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK