Ο Ρανιέρι δεν παραβρέθηκε στα 75α γενέθλια της Ναντ για τον πιο "αστείο" λόγο

Είτε η σχέση του με τον σύλλογο είναι τεταμένη και βρίσκει "τρελές" δικαιολογίες, είτε συνέβη όντως όπως τα λέει. Ο Ρανιέρι δεν εμφανίστηκε στη γιορτή της Ναντ για τα 75 χρόνια ύπαρξης της και η αιτία που τον απέτρεψε είναι πέρα από κάθε... πραγματικότητα.

FILE - A Wednesday, Dec. 7, 2016 file photo of Leicester City manager, Claudio Ranieri, watching play during a Champions League group G soccer match between FC Porto and Leicester City at the Dragao stadium in Porto, Portugal.  Leicester City announced Thursday, Feb. 23, 2017 that they have sacked manager Claudio Ranieri less than a year after their incredible run to the Premier League title. (AP Photo/Paulo Duarte, File)
FILE - A Wednesday, Dec. 7, 2016 file photo of Leicester City manager, Claudio Ranieri, watching play during a Champions League group G soccer match between FC Porto and Leicester City at the Dragao stadium in Porto, Portugal. Leicester City announced Thursday, Feb. 23, 2017 that they have sacked manager Claudio Ranieri less than a year after their incredible run to the Premier League title. (AP Photo/Paulo Duarte, File) AP IMAGE

Η Ναντ γιόρτασε τα 75 χρόνια ζωής από τη σύστασή της το 1943, με τη διοίκηση να "στήνει" μία δεξίωση, προκειμένου όλοι όσοι έχουν ανάμειξη με τον σύλλογο να το γιορτάσουν. Ιθύνοντες, τεχνικό επιτελείο και παίκτες παραβρέθηκαν στο πάρτι. Όλοι ήταν εκεί. Εκτός από έναν. Και αυτός που απουσίαζε ήταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι, προπονητής της ομάδας που τη καθοδηγεί στο γαλλικό πρωτάθλημα από το καλοκαίρι του 2017.

Η συγκεκριμένη "εξαφάνιση" του Ιταλού κόουτς παραξένευσε τους φίλους της ομάδας που ξεκίνησαν να τη συνδέουν με την επικείμενη αποχώρησή του από το τιμόνι του κλαμπ, το οποίο φημολογείται έντονα τον τελευταίο καιρό. Παρόλα αυτά, στο μυστήριο δόθηκε ένα τέλος, όταν ο άλλοτε τεχνικός της εθνικής Ελλάδος έδωσε την εξήγηση του μπροστά στον Τύπο, η οποία δεν ήταν και η πιο συνηθισμένη.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: " Όταν έφτασα στο κτίριο που διοργανωνόταν το πάρτι, υπήρχαν τόσα πολλά αμάξια στο πάρκινγκ που δεν υπήρχε κάπου θέση. Ήταν απίθανο να βρω κάπου ελεύθερο χώρο και γι' αυτό ειδοποίησα τον πρόεδρο πως δεν θα μπορούσα να έρθω στη γιορτή. Αργότερα ζήτησα από τον οδηγό να με πάει στο αεροδρόμιο της πόλης, όπου πήρα ένα ιδιωτικό αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο, ώστε να δω το διαμέρισμά μου, το οποίο είχε πλημμυρίσει πρόσφατα από τις ισχυρές βροχές".

Ίσως θα μπορούσε να ψαχτεί λίγο παραπάνω για πάρκινγκ. Ίσως και όχι. Πάντως ο Ρανιέρι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τα "καναρίνια", έχοντας επιβεβαιώσει σε συνέντευξη ότι θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της Ναντ, θέλοντας να διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σύντομα στην έξοδο από το κλαμπ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK