Πούλησε ήδη χαφ. Θα πουλήσει και τον Ζιλέ στον Ολυμπιακό;

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κυνηγά τον Γκιγιόμ Ζιλέ όμως μία πώληση της Ναντ ύψους 10.000.000 ευρώ ενδέχεται να λειτουργήσει ως σημαντικό τροχοπέδη για την απόκτησή του!

Marseille's defender Hiroki Sakai, left, challenges Nantes' defender Amine Harit for the ball during the League One soccer match between Marseille and Nantes, in Marseille, southern France, Sunday, Sept. 25, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's defender Hiroki Sakai, left, challenges Nantes' defender Amine Harit for the ball during the League One soccer match between Marseille and Nantes, in Marseille, southern France, Sunday, Sept. 25, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Αμίν Αρίτ είναι μόλις 20 ετών όμως το ταλέντο που διαθέτει κατάφερε να το δείξει από την πρώτη κιόλας σεζόν του στην πρώτη ομάδα της Ναντ, μετρώντας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 30 συμμετοχές στη Ligue 1 και 34 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτό μάλιστα το ταλέντο το εκτίμησε δεόντως η Σάλκε και το έδειξε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο αφού το απόγευμα της Δευτέρας τον... άρπαξε από την ομάδα του Ρανιέρι (υπέγραψε μαζί του τετραετές συμβόλαιο), με τα "καναρίνια" να αποζημιώνονται με την εισροή 10.000.000 ευρώ στα ταμεία τους.

Ίσως πάντως η συγκεκριμένη εξέλιξη επηρεάσει και τη μεταγραφική δραστηριότητα του Ολυμπιακού καθώς μένει να δούμε αν μετά τον χαφ με επιθετικές αρετές Αρίτ η Ναντ είναι διατεθειμένη να αφήσει και δεύτερο παίκτη να της φύγει: τον Γκιγιόμ Ζιλέ (ανασταλτικός μέσος) που έχει μπει εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK