Αντί να του υποκλιθούν, υποκλίθηκε σε αυτούς ο Μπαλοτέλι!

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του, γύρισε στην 11άδα της Νις, σκόραρε ξανά και έδειξε την ευγνωμοσύνη του σε όσους τον αποθεώνουν!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι περνάει καλά στη Νίκαια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο.

Με 6 γκολ σε πέντε (εντός έδρας) παιχνίδια του Σαμπιονά ο Ιταλός φορ θυμίζει την περίπτωση Μπεν Αρφά, ο οποίος αναγεννήθηκε στους "αετούς".

Το έκτο εξ αυτών ήρθε στο ματς της Κυριακής με τη Ναντ. Ο Μπαλοτέλι ξέφυγε από τον τελευταίο αμυντικό, πήρε σωστά τη βαθιά μπαλιά και τελείωσε με απλότητα τη φάση για το 2-0 του 27' (στο συνολικό 4-1).

Αντί όμως να πανηγυρίσει προτίμησε να σκύψει και να υποκλιθεί στο κοινό της γαλλικής ομάδας!

Μήπως θα έπρεπε βέβαια να υποκλιθούν αυτοί στο ταλέντο του "Super Mario", ο οποίος με τα δικά του κόλπα τους έχει φέρει στην κορυφή της κατάταξης του γαλλικού πρωταθλήματος; Εκτός κι αν ένιωθε όπως ο ηθοποιός τελειώνοντας την παράσταση...

Ο... ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...