Η λατρεία για Μπαλοτέλι περνάει σε ΑΛΛΟ επίπεδο!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ξεκίνησε ονειρεμένα την καριέρα του στην Νις οδηγώντας την ομάδα του στην κορυφή της Ligue 1 μετά τις πρώτες αγωνιστικές και ο γαλλικός σύλλογος βρήκε έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο για να τον ευχαριστήσει.

Η λατρεία για Μπαλοτέλι περνάει σε ΑΛΛΟ επίπεδο!

Τέσσερα γκολ σε δύο μόλις παιχνίδια του στη Ligue 1 (από δύο έκαστος απέναντι σε Μαρσέιγ και Μονακό) μετράει ο Μάριο Μπαλοτέλι και δεν χρειάζεται να είσαι... μάγος για να καταλάβεις πως λατρεύεται ήδη σαν Θεός στη Νίκαια από τους οπαδούς της Νις.

Δεν είναι όμως μόνο οι φανς της νέας του ομάδας που τον έχουν βάλει ήδη μέσα στις καρδιές τους βλέποντας στο πρόσωπό του τον σταρ που τους ανεβάζει επίπεδο (ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα δήλωσε πριν λίγες ημέρες πως ο "Super Mario" πήγε στην Γαλλία για να καλύψει το κενό που άφησε στο πρωτάθλημα ο Ιμπραχίμοβιτς με την αποχώρησή του), αλλά και οι διοικούντες τον σύλλογο.

Η λατρεία για Μπαλοτέλι περνάει σε ΑΛΛΟ επίπεδο!

Φρόντισαν μάλιστα να του δείξουν την εκτίμηση και το σεβασμό τους προς αυτόν με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο: ανοίγοντας έναν νέο επίσημο λογαριασμό της Νις στο Twitter σε ιταλική έκδοση. Αποκλειστικά και μόνο για τον νέο ήρωα της πόλης, τον "Super Mario" Μπαλοτέλι!

"Ναι, η Ιταλία μετακινήθηκε πλέον πιο κοντά στην Νίκαια. Για να ανακατέψουμε την ιστορία της πόλης που αντιπροσωπεύει το παρόν και το μέλλον, ο σύλλογος αποφάσισε να μεταφράσει ένα μέρος των δραστηριοτήτων του στα ιταλικά, μέσω του νέου λογαριασμού του στο Twitter", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Νις.

Το πρώτο τιτιτίβισμα του νέου λογαριασμού της Νις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Τα mind games του Γκομίς δεν πτόησαν τον Μπαλοτέλι
Ο Μπαλοτέλι με μυστηριώδη μελαχρινή στο Μονακό
Ασταμάτητος ο Μπαλοτέλι, στην κορυφή η Νις
Ιταλός αμυντικός "κράζει" άγρια τον Μπαλοτέλι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK