Η Νις τίμησε την μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης

Λίγο πριν την έναρξης της αναμέτρησης μεταξύ της Νις και της Ρεν, οι διοικούντες και οι φίλαθλοι των γηπεδούχων τίμησαν την μνήμη των 85 θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης της 14ης Ιουλίου. Δείτε PHOTOS.

Σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα διεξήχθη η αναμέτρηση της Νις με τη Ρεν για την πρεμιέρα της Ligue 1. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, οι διοικούντες και οι φίλαθλοι της γηπεδούχου τίμησαν την μνήμα των 85 θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης της 14ης Ιουλίου.

Μικρά παιδιά με λευκά μπαλόνια έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στις εξέδρες ο φίλαθλοι φορούσαν λευκές μπλούζες και κρατούσαν αντίστοιχα χαρτάκια. Μάλιστα, στη θύρα των οργανωμένων της Νις είχε δημιουργηθεί ένα κορεό, το οποίο έγραφε "RIP".

Παράλληλα, στο μπροστινό μέρος της εμφάνισης της Νις υπάρχουν τα 85 ονόματα των θυμάτων σε σχήμα καρδιάς μαύρου χρώματος, ενώ αναγράφεται και η ημερομηνία της επίθεσης. Οι εμφανίσεις των παικτών θα δημοπρατηθούν και τα έσοδα θα μοιραστούν στις οικογένειες των θυμάτων. 

Δείτε τις PHOTOS:

 

 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.