Ο Μπαλοτέλι "έκραξε" την Μίλαν για τον... Ικάρντι!

Δεν έφταναν στην Μίλαν τα τρία γκολ που δέχτηκε από τον Μάουρο Ικάρντι, ήρθε να ρίξει αλάτι στις πληγές των "ροσονέρι" και ο Μάριο Μπαλοτέλι με ποστάρισμα-πρόκληση!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων και δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος σε ένα Ίντερ-Μίλαν, με τον "Super Mario" να το παρακολουθεί από την τηλεόραση έχοντας πρώτα αγωνιστεί στο Μονπελιέ-Μετς και εν συνεχεία να "χτυπάει" μέσω Instastory.

Και αυτό γιατί πέρα από τα εγκώμια προς τον Μάουρο Ικάρντι δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στη διοίκηση της Μίλαν για τις μεταγραφές της, στέλνοντάς τους μήνυμα να πάρουν τον Αργεντίνο αρχηγό της Ίντερ στην ομάδα τους...

"Συγχαρητήρια σε αυτόν τον πραγματικά άξιο τύπο. Αληθινός μπόμπερ, μακάρι να ξυπνήσει η Μίλαν και να τον αγοράσει", ήταν το σχόλιό του για τον "δήμιο" της Μίλαν στο κυριακάτικο "Derby della Madonnina".

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".