Ο Ραϊόλα έκανε σαμποτάζ στη μεταγραφή Μπαλοτέλι!

Ο πρόεδρος της Νις έχει έξτρα λόγο να χαίρεται για τη μεταγραφή του Μπαλοτέλι πέρα από το σούπερ ξεκίνημά του: ότι δεν άκουσε τον Μίνο Ραϊόλα που του έλεγε να μην τον αποκτήσει!

Ο Ραϊόλα έκανε σαμποτάζ στη μεταγραφή Μπαλοτέλι!

Όλα έχουν ξεκινήσει ιδανικα για τον Μάριο Μπαλοτέλι στη φετινή Ligue 1, όμως θα μπορούσε κάλλιστα να μην έχει ζήσει τίποτα από όλα αυτά και να βρισκόταν τώρα χωρίς ομάδα.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας της Νίκαιας, Ζαν-Πιερ Ριβέρ, την ώρα που εκείνος περίμενε να φτάσει στην Γαλία ο "Super Mario" για να δώσουν τα χέρια, ο μάνατζερ του παίκτη Μίνο Ραϊόλα προσπαθούσε να τον αποθαρρύνει από το να κλείσει το deal!

Ο Ραϊόλα έκανε σαμποτάζ στη μεταγραφή Μπαλοτέλι!

"Υπήρχε ένα ραντεβού με τον Μάριο που, εξαιτίας του άσχημου καιρού, ήρθε με καθυστέρηση. Την ώρα που περιμέναμε, ο Ραϊόλα μου έκανε μία λίστα με όλους τους λόγους για τους οποίους δεν έπρεπε να τον αποκτήσω", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.

Ευτυχώς για της Νις, ο "Super Mario" έφτασε έγκαιρα στο ραντεβού και δέχτηκε την πρόταση που του έγινε, με τον Ριβέρ να προσθέτει: "Όταν έφτασε επιτέλους ο Μάριο, ο Ραϊόλα του είπε: έχω πει ήδη όλα τα άσχημα πράγματα που θα έπρεπε να πω σε έναν πρόεδρο.

Παρόλα αυτά ο Μάριο αποφάσισε να μείνει μαζί μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK