Ραϊόλα: "Θα κόψω τη... γλώσσα στον Μπαλοτέλι"!

Ο Μίνο Ραϊόλα βρήκε τη λύση για να τιμωρήσει τον... άτακτο Μάριο Μπαλοτέλι. Ποια είναι αυτή; Θα του κόψει τη γλώσσα για να μην παίρνει ανόητες αποβολές!

Foto LaPresse - Fabio Ferrari04/11/2014 Torino ( Italia)Sport CalcioJuventus - OlympiacosChampions League 2014 2015 - Gruppo A - Juventus Stadium di TorinoNella foto:Mino RaiolaPhoto LaPresse - Fabio Ferrari04 November 2014 Turin ( Italy)Sport SoccerJuventus -  OlympiacosChampions League 2014 2015  - Group A - Juventus StadiumIn the picture:Mino Raiola
raiola balotelli LAPRESSE

Κόντρα στην Λοριάν, ο Μάριο Μπαλοτέλι είδε απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί αντιμίλησε στον διαιτητή της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η τρίτη αποβολή για τον Ιταλό στράικερ με τη φανέλα της Νις και το γεγονός δεν έχει περάσει... απαρατήρητο από τον δαιμόνιο μάνατζερ του.

Ο Μίνο Ραϊόλα κλήθηκε να μιλήσει για την ανόητη ενέργεια του Μπαλοτέλι και όπως δήλωσε βρήκε τη λύση. Θα του κόψει τη γλώσσα!

"Έχω βρει ήδη τη λύση. Θα του κόψουμε τη γλώσσα", είπε αρχικά και συνέχισε: "Στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεσαι γλώσσα για να παίξεις, οπότε θα την... κόψουμε"!

Καταλήγοντας τόνισε: "Σοβαρά τώρα, ξέρει πως έκανε λάθος και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Γνωρίζει πως πρέπει να βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι. Ήταν κάτι λυπηρό για τον ίδιο και την ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK