"Σκόραρε" στα αποδυτήρια ο Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι θέλει να αποτινάξει τη φήμη του "κακού παιδιού" των γηπέδων και βρήκε τον ιδανικό τρόπο . Διαβάστε για την κίνηση του "Super Mario" με την οποία κατάφερε να κερδίσει με το... καλημέρα τους νέους του συμπαίκτες.

Nice's football club new signing Italian forward Mario Balotelli poses on September 2, 2016 at the Allianz Riviera stadium in Nice, southeastern France. / AFP / VALERY HACHE        (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images)
Nice's football club new signing Italian forward Mario Balotelli poses on September 2, 2016 at the Allianz Riviera stadium in Nice, southeastern France. / AFP / VALERY HACHE (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

To πρώτο δείγμα του "νέου Μπαλοτέλι" φάνηκε πριν καν μπει στο χορτάρι για να πάρει μέρος στο πρώτο επίσημο ματς της Νις, με τον Ιταλό επιθετικο να προβαίνει σε μία κίνηση με την οποία "σκλάβωσε" τους συμπαίκτες του.

"Σκόραρε" στα αποδυτήρια ο Μπαλοτέλι

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα "Goal.com", ο 26χρονος Ιταλός επιθετικός "σκόραρε" με το καλημέρα αφού εμφανίστηκε μία από αυτές τις ημέρες στα αποδυτήρια χαρίζοντας σε κάθε συμπαίκτη του από μία τσάντα που περιείχε ρούχα και αξεσουάρ.

Την ίδια ώρα, αγγλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν πως η Λίβερπουλ άφησε ελεύθερο τον Μπαλοτέλι για να συνεχίσει την καριέρα του στην Νις υπό έναν όρο: σε περίπτωση πώλησής του από τον γαλλικό σύλλογο οι "κόκκινοι" θα εισπράξουν το 30% των χρημάτων που θα δοθούν για τον Ιταλό φορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK