Το δίλημμα του Μπαλοτέλι για τη νέα του ομάδα "τρελαίνει" όλη την Ιταλία!

Το συμβόλαιο του Μάριο Μπαλοτέλι με την Νις οδεύει στη λήξη του και ο Ιταλός "έβαλε φωτιά" στους συμπατριώτες του, αποκαλύπτοντας τις δύο ομάδες που τον ενδιαφέρουν. Ομάδες που... μισιούνται!

AC Milan's Mario Balotelli wears earphones prior to the start of a Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 13, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Mario Balotelli wears earphones prior to the start of a Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 13, 2015. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Το βράδυ της Κυριακής είναι προγραμματισμένη να μεταδοθεί από την αθλητική εκπομπή "Domenica Sportiva" συνέντευξη του Μάριο Μπαλοτέλι και σε αυτήν ο "Super Mario" μόνο τα... τετριμμένα δεν είπε, δείγμα άλλωστε του αυθόρμητου χαρακτήρα του.

Ο Ιταλός επιθετικός της Νις ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη επιστροφή του στο Καμπιονάτο όπου έχει ήδη αγωνιστεί με τις Μίλαν και Ίντερ και έδωσε "ειδήσεις": αφενός γιατί απέκλεισε το σενάριο να ντυθεί ξανά στα ροσονέρι και αφετέρου γιατί μέσα στη λίστα των κυριότερων υποψηφίων έβαλε δύο ομάδες που έχουν τεράστια αντιπαλότητα.

"Για το μέλλον μου ασχολείται ο μάνατζέρ μου Μίνο Ραϊόλα. Εγώ ξέρω μόνο ότι έχω ωριμάσει και είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην Ιταλία. Στην Μίλαν; Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο, θα ήταν η τρίτη φορά.

Η Γιουβέντους και η Νάπολι όμως είναι ομάδες που μου είναι συμπαθητικές", τόνισε ο Μπαλοτέλι, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως αυτός ο "Super Mario", ο οποίος δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην "σκουάντρα ατζούρα" μετά από τέσσερα χρόνια, δεν αφήνει καθόλου αδιάφορες Γιουβέντους και Νάπολι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK