Μία ανάσα από Πέδρο Μέντες ο ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του αρχηγού και στόπερ της Ρεν, Πέδρο Μέντες, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης για ένα χρόνο με τον Πέδρο Ενρίκε στο Σαμπιονά.

Μία ανάσα από Πέδρο Μέντες ο ΠΑΟΚ!
Pedro Mendes

Ένα σπουδαίο ταλέντο του παρελθόντος θέλει να κλείσει άμεσα ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Γάλλους. Ο λόγος για τον Πέδρο Μέντες, που γαλουχήθηκε στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πήγε δανεικός με οψιόν στην Ρεάλ Μαδρίτης σε μικρή ηλικία, όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και πήρε το... δρόμο της επιστροφής για την Πορτογαλία.

Το 2013 μετακόμισε στην Ιταλία και την Πάρμα για να δοθεί ένα χρόνο αργότερα δανεικός στην Σασουόλο. Το 2015 πήρε μεταγραφή στην Γαλλία και την Ρεν, όπου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε αρχηγός της!

Την περίοδο που ολοκληρώθηκε, ωστόσο, ο Μέντες ( γεννημένος στην Ελβετία το 1990) δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και ο προπονητής του, του εξήγησε πως δεν είναι στα αρχικά του πλάκα, παρότι έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο. Κάπου εδώ έρχεται ο ΠΑΟΚ, που σύμφωνα με τους Γάλλους θέλει να τον κλείσει αλά... Πέδρο Ενρίκε ( υπήρξαν συμπαίκτες).

Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK