Αποθεραπεία... 6 εκ. λιρών για τον Νεϊμάρ

Ο ηγέτης της "Σελεσάο", Νεϊμάρ, βρίσκεται στην πατρίδα του για να χειρουργηθεί και να μπει σε στάδιο αποθεραπείας, ώστε να είναι 100% έτοιμος για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Την επιστροφή του στο γήπεδο θα... οργανώσει από το "παλάτι" του στο Ρίο. (PHOTOS)

Το πολυτελές σπίτι του Νεϊμάρ με τα 3.000 μπουκάλια κρασιού στο κελάρι, θα γίνει το άντρο του ηγέτη της "Σελεσάο" κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του για να επιστρέψει στο γήπεδο, δυνατότερος, έτοιμος για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο σταρ της Παρί μετακόμισε στο Ρίο, καθώς αποφασίστηκε από κοινού με την ομάδα του να χειρουργηθεί στην πατρίδα του...

Τους δύο μήνες που θα ζήσει στη Βραζιλία, εννοείται πως θα τους περάσει στην έπαυλή του, αξίας 6.000.000 λιρών.

Το σπίτι διαθέτει τα πάντα, ό, τι χρειάζεται για να λέει ο "Νέι" ότι ζει σαν "βασιλιάς", περνώντας ευχάριστα τις ημέρες που θα βρίσκεται μακριά από το ποδόσφαιρο.

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!