Αχόρταγη η Παρί, αρπάζει τον Ντοναρούμα μετά τον Νεϊμαρ!

Η Μίλαν ούτε που σκέφτεται το ενδεχόμενο να μείνει εκτός του νέου Champions League αφού πέρα από το πλήγμα που θα δεχτεί το γόητρό της, θα χάσει και τον... Τζανλουίτζι Ντοναρούμα!

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma gives instructions during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma gives instructions during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Μετά από σαράντα κύματα που πέρασε η μεταξύ τους σχέση, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα είναι τώρα στα... μέλια με τους οπαδούς της Μίλαν όμως δεν αποκλείται σε λίγο καιρό από τώρα αυτός ο ισχυρός δεσμός να κοπεί ελέω της φυγής του!

Όχι κατόπιν δικής του επιθυμίας αλλά ελέω των "ροσονέρι" με την ιστοσελίδα "Quatidiano Sportivo" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως αν η Μίλαν δεν βγει στο επόμενο Champions League, η διοίκηση του συλλόγου θα αναγκαστεί να τον "θυσιάσει" για να συμβαδίζει με το Financial Fair Play της UEFA.

Σε περίπτωση που ανοίξει η πόρτα της εξόδου, σύμφωνα με το εν λόγω μέσο ο 19χρονος πορτιέρε έχει εκφράσει την επιθυμία να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον συμπατριώτη του και άσο των Παριζιάνων Μάρκο Βεράτι να έχει αρχίσει εδώ και καιρό το "ψήσιμο" του Ντοναρούμα για να μετακομίσει στην ιταλικη πρωτεύουσα (έχουν τον ίδιο μάνατζερ, τον Ραϊόλα).

Από την πλευρά της η Παρί θα δώσει το ποσό των 70.000.000 ευρώ για να "γλυκάνει" την Μίλαν για την απώλειά του ενώ στον ίδιο τον παίκτη θα προσφέρει συμβόλαιο με 6.000.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές.

Το ίδιο πάντως ρεπορτάζ δίνει στη δημοσιότητα και το όνομα του διαδόχου του στην Μίλαν, ο οποιος θα είναι ο 35χρονος Ισπανός κίπερ, Πέπε Ρέινα, που μένει ελεύθερος από την Νάπολι το καλοκαίρι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK