Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που διώχνει ο Νεϊμάρ!

Τα 222.000.000 ευρώ που έδωσε για τον Νεϊμάρ ωθούν την Παρί να προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις και σύμφωνα με την Equipe, άνοιξε την πόρτα της εξόδου σε 6 πρωτοκλασάτους παίκτες!

PSG's Neymar warms up before his French League One soccer match against Guingamp at the Roudourou stadium in Guingamp, western France, Sunday, Aug. 13, 2017. Neymar makes his long-awaited debut with Paris Saint-Germain on Sunday in the small Brittany town of Guingamp. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
PSG's Neymar warms up before his French League One soccer match against Guingamp at the Roudourou stadium in Guingamp, western France, Sunday, Aug. 13, 2017. Neymar makes his long-awaited debut with Paris Saint-Germain on Sunday in the small Brittany town of Guingamp. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP

Είναι γεγονός πως έχει τινάξει την μπάνκα στον αέρα δίνοντας επιταγή 222.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα και αρπάζοντας τον Νεϊμάρ, είναι όμως επίσης αλήθεια πως η Παρί είναι υποχρεωμένη να... μπαλαντσάρει και τον οικονομικό ισολογισμό της αν δεν θέλει σύντομα να της επιβληθεί πρόστιμο-μαμούθ από την UEFA για παραβίαση του Financial Fair Play.

Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που διώχνει ο Νεϊμάρ!

Αυτό μπορεί να γίνει φυσικά μόνο με πωλήσεις παικτών και δη πρωτοκλασάτων που μπορούν να φέρουν αρκετά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, με την "Equipe" να αποκαλύπτει μάλισα με σημερινό της δημοσίευμα πως πέντε είναι οι παίκτες στους οποίους ο Έμερι είναι διατεθειμένος να κουνήσει μαντήλι.

Αυτοί είναι οι Ματουιντί (κοντά στην Γιουβέντους), Οριέ (προβάδισμα η Τότεναμ), Μπεν Αρφά, Ντράξλερ και Κριχόβιακ, με την εφημερίδα να έχει στη "μαύρη λίστα" και τον Χεσέ, του οποίου ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα ο μονοετής δανεισμός του στην Στόουκ!

Photo Credits: AP Photo/Kamil Zihnioglu

News 24/7

24MEDIA NETWORK