Δάκρυσαν Νεϊμάρ και Ματουιντί στο "Παρκ Ντε Πρενς"!

Το πρώτο του ματς μπροστά στο κοινό της Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε τον Νεϊμάρ να ξεσπάει σε λυγμούς, ενώ συγκίνηση κυρίευσε και τον Μπλεζ Ματουιντί (PHOTOS)!

Δάκρυσαν Νεϊμάρ και Ματουιντί στο "Παρκ Ντε Πρενς"!

Ματς ξεχωριστό ήταν για τους Νεϊμάρ και Ματουιντί αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Τουλούζ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1 καθώς ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι της νέας του ομάδας μετά τη μεταγραφή του ύψους 222.000.000 ευρώ ενώ ο Γάλλος αποχαιρέτησε τους Παριζιάνους καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους.

Το εντυπωσιακό είναι πως αμφότεροι είχαν έντονη συγκινησιακή φόρτιση στο ξεκίνημα του αγώνα για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Ο Ματουιντί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του την ώρα που τον αγκάλιαζαν οι συμπαίκτες του και χαιρετούσε το κοινό ενώ ο Νεϊμάρ ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της σιγής ενός λεπτού που κρατήθηκε για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Βαρκελώνη.

Όσο για το φινάλε της αναμέτρησης; Αυτό βρήκε τους Παριζιάνους πανευτυχείς αφού η ομάδα του Ουνάι Έμερι, αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0 μέχρι το ημίωρο, συνέτριψε με 6-2 την Τουλούζ έχοντας για σκόρερ τους Νεϊμάρ (2 γκολ ο Βραζιλιάνος που είχε επίσης 2 ασίστ και 1 κερδισμένο πέναλτι), Ραμπιό, Καβάνι, Παστόρε και Κουρζαουά.

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Παρί Σεν Ζερμέν στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK