Επαναστάτησε για χάρη του Βαλβέρδε ο Βεράτι!

Ο Μάρκο Βεράτι έπαθε... Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν! Γλυκάθηκε από το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και ζητάει μεταγραφή εδώ και τώρα!

PSG's Marco Verratti grimaces during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 21, 2015. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Marco Verratti AP

Αποφασισμένος να εγκαταλείψει το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο 24χρονος μέσος, αφού σύμφωνα με την "La Gazzetta dello Sport" θέλει να παίξει στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι!

Μάλιστα είναι τόσο επίμονος που εκμυστηρεύτηκε στα κοντινά του πρόσωπα πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει καν στην Γαλλία!

"Δεν πηγαίνει πίσω στο Παρίσι. Θέλω να πάω στην Μπαρτσελόνα", είπε χαρακτηριστικά με την διοίκηση της Παρί να είναι κάθετη: "Ο παίκτης δεν πωλείται".

Την ίδια ώρα ο Βεράτι βρίσκεται στην Ισπανία για τις καλοκαιρινές του διακοπές και μένει να δούμε αν θα το πάει μέχρι τα άκρα, με σκοπό να αγωνιστεί στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK