Φοβερή ανατροπή από Έμερι για Νεϊμάρ!

Το πρωί της Τρίτης (27/2) η κατάσταση του τραυματισμού του Νεϊμάρ παρουσιαζόταν... εφιαλτική. Χειρουργείο και όχι απλά απουσία από τη ρεβάνς με τη Ρεάλ, αλλά δίμηνη παύση από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πάντως, ο Ουνάι Έμερι έριξε τη... βόμβα του.

PSG's Neymar gestures during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Neymar gestures during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Υπολόγισαν χωρίς τον... ξενοδόχο, Ισπανοί και Γάλλοι ρεπόρτερ, γράφοντας το πρωί της Τρίτης (27/2) για την εξέλιξη όσον αφορά τον τραυματισμό του Νεϊμάρ. Και όπου ξενοδόχος στην προκείμενη περίπτωση βάλτε το όνομα: Ουνάι Έμερι.

Ο προπονητής της Παρί, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας του με τη Μαρσέιγ, έριξε τη... βόμβα του αναφορικά με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και την παρουσία του από εδώ και πέρα στις υποχρεώσεις του γαλλικού κλαμπ.

" Κανένα χειρουργείο για τον Νεϊμάρ " είπε ο Ισπανός και ξεκαθάρισε: " Πρόκειται για ψέμα... " Τα λόγια του Έμερι... ανακούφισαν τους οπαδούς της PSG, όπως και τους Βραζιλιάνους οι οποίοι περιμένουν έναν υγιή Νεϊμάρ να ηγηθεί της "σελεσάο" στο Μουντιάλ της Ρωσίας σε λίγους μήνες.

Και δεν σταμάτησε εκεί ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης, συνέχισε με μεγαλύτερη... βόμβα: "Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να τον έχουμε με τη Ρεάλ" κατέληξε.

Βάσει αυτών που αποκάλυψε ο Έμερι, καταλαβαίνουμε ότι ο Νεϊμάρ πραγματοποιεί αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στις 6/3 στη μεγάλη ρεβάνς με τη Ρεάλ στο Παρίσι. Υπενθυμίζουμε ότι στην πρωτεύουσα της Ισπανίας το βαθύπλουτο γαλλικό κλαμπ είχε ηττηθεί με 3-1.

Επισημαίνουμε ότι το πρωί, γαλλικά και ισπανικά Μέσα ανέφεραν ότι ο ποδοσφαιριστής που έφερε στα ταμεία της Μπαρτσελόνα 222.000.000 ευρώ, θα έμπαινε στο χειρουργείο για να φτιάξει το πρόβλημα στον αστράγαλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK