Γι' αυτό καθυστερεί το ντεμπούτο του Νεϊμάρ

Η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει το απόγευμα του Σαββάτου (5/8) το πρώτο της παιχνίδι για το γαλλικό πρωτάθλημα, όμως δεν θα έχει στη σύνθεσή της το νέο της αστέρι, Νεϊμάρ, και υπάρχει λόγος. Πότε θα κάνει όμως ντεμπούτο;

Γι' αυτό καθυστερεί το ντεμπούτο του Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως δεν θα καταφέρει να βρεθεί στο αρχικό της σχήμα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της για το γαλλικό πρωτάθλημα. Η Παρί αντιμετωπίζει για την πρώτη αγωνιστική της Ligue 1 την Αμιάν στο Παρκ Ντε Πρενς το απόγευμα του Σαββάτου (5/8) και ο Βραζιλιάνος σταρ θα παρακολουθήσει το ματς από τα επίσημα του γηπέδου.

Γιατί όμως αυτό; Επειδή η ισπανική λίγκα καθυστέρησε να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να προλάβουν τα deadlines για να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο παίκτης σε επίσημο παιχνίδι. Η γαλλική ομοσπονδία περίμενε τα έγγραφα μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όμως τα χαρτιά δεν έφτασαν κι έτσι το ντεμπούτο του Νεϊμάρ πάει... πίσω.

Οι φίλοι της Παρί λοιπόν αναμένεται να δουν τον Νεϊμάρ για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας τους στο επόμενο παιχνίδι με την Γκιγκάμπ εκτός έδρας στις 13 Αυγούστου, ενώ το πρώτο εντός του Βραζιλιάνου θα είναι στις 20 του ίδιου μήνα όταν η Παρί υποδέχεται την Τουλούζ στο Παρκ ντε Πρενς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK