Γι' αυτό χάλασε το deal της Παρί για Νεϊμάρ!

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της γαλλικής "L' Equipe" η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν βρισκόταν κοντά στην ολοκλήρωσή της όμως χάλασε εξαιτίας ενός... τρελού όρου που ήθελε ο Βραζιλιάνος.

Γι' αυτό χάλασε το deal της Παρί για Νεϊμάρ!
neymar barcelona

Το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ είχε γίνει γνωστό στη φετινή μεταγραφική περίοδο. Οι Γάλλοι βρέθηκαν μια "ανάσα" από την απόκτησή του από τη Μπαρτσελόνα, αφού ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του που έφτανε τα 190.000.000 ευρώ.

Η γαλλική "L' Equipe" όμως πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα και αποκαλύπτει τον τρελό όρο που έθεσε ο Νεϊμάρ σε περίπτωση που αποχωρούσε από το "Καμπ Νου" για τη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Βραζιλιάνος ζήτησε να του πληρώσει η ομάδα και τα 45.000.000 ευρώ που χρωστάει για φόρους κάτι που τρέλανε τους ανθρώπους του συλλόγου και ακύρωσαν το deal!

Γι' αυτό χάλασε το deal της Παρί για Νεϊμάρ!

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο παίκτης θα αμειβόταν περίπου 40.000.000 το χρόνο. Αλλά όπως φαίνεται δεν του ήταν αρκετά για αν αφήσει τη Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Στη συνέχεια μάλιστα ο Νεϊμάρ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους "μπλαουγκράνα" μέχρι το 2021 με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που προσέφερε η Παρί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK