Η αφοπλιστική απάντηση του Ζλάταν σε δημοσιογράφο

Οι πολλές ερωτήσεις ενός Γάλλου δημοσιογράφου στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετά το ματς με τη Ρεμς και τη χαμένη ευκαιρία του Σουηδού να σκοράρει, τον ανάγκασαν να απαντήσει με τον... δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν έχει συνηθίσει το ποδοσφαιρικό κοινό σε κλασικές χαμένες ευκαιρίες, όμως στην αναμέτρηση του "Ογκίστ Ντελόν" με την Ρεμς, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα προ κενής εστίας.

Όπως ήταν φυσικό μετά το ματς ο Σουηδός δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων σχετικά με τη χαμένη ευκαιρία, αλλά και για το γεγονός πως έχει να σκοράρει 421 αγωνιστικά λεπτά. Ο φορ της Παρί δεν συγκινήθηκε από τις προσπάθειες των δημοσιογράφων και παρέμεινε ήρεμος.

Αφού ξεκίνησε με τα απλά: "Θα επανέλθω. Θα αλλάξει αυτό. Θα σκοράρω", στην ερώτηση ενός Γάλλου δημοσιογράφου: "Οι φίλαθλοι θεωρούν ότι δεν βλέπουν πια τον μεγάλο Ζλάταν, τι έχεις να τους πεις;", εκείνος απάντησε με το αφοπλιστικό... "Είμαι εδώ!".

Διαβάστε ακόμη:

Το 'χασε σε κενό τέρμα ο Ζλάταν!

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.