Η Παρί δελεάζει τον Κόντε με μεγάλο νούμερο...

Βγαίνοντας στην αγορά για να βρει το νέο προπονητής της η Παρί θα εμφανίσει όλα της τα όπλα. Ποιο είναι το κυριότερο εξ' αυτών; Μα φυσικά τα χρήματα. Ιδού λοιπόν η πρόταση στον Κόντε.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αναζητά απλά τον επόμενο προπονητή της. Εχει αρχίσει ήδη και τις διαπραγματεύσεις.

Με τον τίτλο στη Γαλλία να έχει ξεκαθαρίσει υπέρ της, οι Παριζιάνοι έχουν όλη την πολυτέλεια να υποβάλλουν προτάσεις με συγκεκριμένα νούμερα και να περιμένουν απαντήσεις.

Η τελευταία εξ αυτών, όπως αποκαλύπτει ο Guardian, έγινε στον Αντόνιο Κόντε ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι στο τέλος της σεζόν.

Η πρόταση αυτή είναι αν μην τι άλλο δελεαστική. Διότι οι Καταριανοί της Παρί, που δεν λογαριάζουν το χρήμα, προσφέρουν στον Κόντε ετήσιες αποδοχές 10εκ λιρών, του κάνουν κοντολογίς αύξηση σε σχέση με τα 9,5εκ που εισπράττει στην Αγγλία.

Ο Ιταλός κόουτς πάντως δεν βιάζεται να απαντήσει. Η ιταλική ομοσπονδία τον θέλει επίσης πολύ, είναι όμως δύσκολο να φτάσει στο ποσό που προσφέρει η Παρί.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.